150 følgere (+konkurrence)

150 følgere (+konkurrence)Så blev det fredag, og selvom jeg er så heldig at have ferie i øjeblikket, så er der altså bare noget magisk over lige netop den dag i ugen. Desuden ramte jeg for et par timer siden 150 følgere på Bloglovin’, og det skal da fejres!

Jeg udlodder derfor i samarbejde med forfatteren et sæt med de to første bøger i serien Abaddons Arv af Sven Damgaard Ørnstrup. Én heldig vinder kan altså dermed få glæden af at kunne tilføje både Vraggods og Aiglans Garde til sin bogsamling.

Jeg har desværre ikke selv læst bøgerne, da jeg må indrømme, at de blev lidt for meget klassisk fantasy for mig, og det er bare ikke rigtig min genre, hvilket har betydet, at jeg er gået i stå i den første op til flere gange. Men det betyder jo heldigvis ikke, at der ikke skulle være andre derude, der vil kunne lide dem.

For at deltager skal du følge med på Bloglovin’ og/eller Facebook, og lægge en kommentar herunder hvor du fortæller, hvilken fantasyroman du vil anbefale til en, som ikke er helt så vild med genren (og som ikke er Harry Potter ;)) og hvorfor. Desuden skal du huske at skrive din mail, så jeg kan komme i kontakt med vinderen, og skrive om du følger med på Bloglovin’ og/eller Facebook. Du skal desuden have en dansk adresse, som jeg kan sende præmien til. Konkurrencen slutter d. 2/2 kl. 12.00, og vinderen vil blive offentliggjort og kontaktet hurtigst muligt herefter.

Til sidst vil jeg sige mange tusinde tak for, at I følger med herinde. Jeg er simpelthen så glad for jer alle. Uden jer ville det nemlig ikke være nær så sjovt.

15 thoughts on “150 følgere (+konkurrence)

 1. Jeg vil helt klart anbefale Hobbitten, som jo også får meget opmærlsomhed fordi den lige nu er ude i biograferne og det kan måske være en motivation for nogen 🙂 Hobbitten er nok en mest tilgengængelige af J.R.R.Tolkiens bøger og jeg elsker hans meget detaljerede og gennemarbejdede fantasyverden.

 2. Jeg følger dig på Facebook, og jeg tror jeg ville anbefale Poison Study af Maria V. Snyder (engelsk) for det er en af mine ynglings bøger og det er ikke kun magi og ædle slåskampe, jeg synes at den er helt vild god. Hvis jeg skulle anbefale en dansk fantasyroman ville det være Skammerens Datter af Lene Kaaberbøl, mest fordi det var den som vækkede min interesse for fantasy. Svært at vælge når der er så mange gode 🙂
  jenniferolsen12@gmail.com

 3. Jeg vil gerne anbefale Helle Rydings fantasy triologi “Morganas Kilder”, som jeg har læst flere gange, og som hver gang fortryller mig med spændende og farefulde eventyr med masser af magiske elementer. Hvis bogen skal være engelsk så kan jeg varmt anbefale bøgerne om Rose af Holly Webb, som også er helt fantastiske.
  Tillykke med de 150 følger:-)
  crossingjourneys@hotmail.com

 4. Jeg følger dig på Bloglovin. Jeg vil nok anbefale Skyggens lærling af John Flanagan. Den indeholder ikke så meget magi og lignende, men er utroligt humoristisk og velskrevet.
  Tillykke med de 150 følgere!

  simon.vadsholt@gmail.com

 5. Jeg har flere jeg vil anbefale.
  Den ene er serien der starter med Hymnernes hersker af Kate Canstable. Super god serie hvor ens evne til at synge bliver bundet sammen med kraften til at styre de forskellige elementer.
  Den anden er Mira-serien af Josefine Ottesen. Den første bog hedder Dæmonernes Hvisken. Den er fantastisk god, og går rent ind hver gang jeg læser den. Hvilket er sket en del gange efterhånden.
  Jeg følger med på Facebook, og min mail er sofie.slott@gmail.com

  Stort tillykke med “fødselsdagen” og de mange følgere. 😀

 6. Jeg ville anbefale Skammerens Datter samt resten af serien. Jeg husker selv at jeg læste dem i 12-13 års alderen og var helt opslugt af den anderledes, men samtidige genkendelige verden. Jeg har senere læst dem som voksen og også fået min mor til at læse dem. Jeg synes det er spændende hvordan bøgerne leger med at der er godt og ondt i alle.

 7. Vil klart anbefale Lene Kaaberbøl`s Skammerens datter . Er en bog for alle aldre og begge køn og som jeg er sikker på vil åbne alles øjne for en fantastisk verden. Gør det kun bedre at der er 4 bøger i serien

 8. Jeg følger dig på Facebook 🙂
  Jeg vil klart anbefale Philip Pullman’s trilogi Det gyldne kompas. Jeg synes det er et meget fascinerende univers og da jeg læste dem første gang var jeg vild med tanken om en daimon, som er et stykke af sjælen der er synlig og i dyreskikkelse. Det er en fantastisk serie, som jeg har læst mange gange i mine unge dage 🙂
  Tillykke med de 150 følgere!

  line_dalbro_schaumann@hotmail.com

 9. Tillykke med følgerne 😀
  Jeg ville anbefale Den uendelig historie af Michael Ende. Den er så fantastisk og jeg har det som om jeg er den eneste, der har læst den :O

  Jeg følger dig i hvert fald via bloglovin og måske også på facebook? 🙂

  SaHyms@gmail.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *