14. februar + konkurrence

I dag er det den 14. februar; Valentinsdag. Det er ikke en dag, jeg/vi fejrer herhjemme. Jeg synes da, det er fantastisk at have en dag til at fejre kærligheden, men samtidig synes jeg, det er alt for opreklameret. Jeg vil derfor hellere fejre kærligheden på helt almindelige hverdage.

Men bare fordi jeg ikke går så meget op i Valentinsdag, så skal I da ikke gå glip af lidt kærlighed herfra.

Jeg er så uendeligt glad for alle jer, som trofast følger med herinde; både jer som kommenterer, og jer som ikke gør. Jeg skriver herinde for min egen skyld, men det er alligevel rart at få noget respons, og vide at jeg kan være med til at give inspiration til jeres læsning.

Én af jer kan derfor vinde Puls af Stephen King (OBS: Bogen er købt brugt). Jeg har endnu ikke selv læst den, men den lyder virkelig spændende, og jeg håber på snart at få den læst. Alt hvad I skal gøre er at smide en kommentar herunder, hvor I f.eks. skriver, hvad jeres forhold til Valentinsdag er. Desuden ville jeg blive rigtig glad, hvis I følger bloggen på Bloglovin’ – dette er dog ikke et krav.

Konkurrencen løber til næste fredag d. 21/2-14 kl. 14, hvorefter jeg hurtigst muligt vil få trukket en vinder, som bliver offentliggjort herinde og modtager en mail fra mig. I bedes derfor huske at skrive jeres mail i kommentaren.

15 thoughts on “14. februar + konkurrence

  1. Deltager ikke (ejer den allerede ;)). Men fed konkurrence – den er meget simpel, ikke nogen sådan litterær perle, men klam og ulæks præcis som en zombiebog skal være :)!

  2. Jeg kan faktisk godt lide Valentins dag. Ja, det er ikke på mode at sige, men det kan jeg altså. Jeg synes det er en sød tradition med alle de rigtige intentioner. Og den er jo hvad man gør det til. Man behøver ikke drukne i dyre, røde roser, håndlavet chokolade og dyre designersmykker. Man kan gå en tur i skoven, hånd i hånd, drikke varm kakao derhjemme og putte på sofaen. Det er lige så godt. Men i en hverdag hvor de fleste gerne har travlt, der går dagligdag i forholdet etc. så synes jeg det er fint med en dag, hvor man om ikke andet kan sige “DEN rykker vi ud af kalenderen og hygger os på.”
    Og har man så ikke brug for det, men er fantastisk til at gøre det på ugebasis på alle andre dage, så er det da fint. Men derfor er d. 14. jo ikke en dårligere dag at gøre det på. 🙂

    1. Jeg kan som sådan også godt lide Valentins Dag, og synes da også, det er en sød tradition – det er bare ikke lige mig. Dog er jeg helt enig i, at det er, hvad man gør det til. Det behøves slet ikke at være et eller andet vildt, bare ‘simpel’ hygge er jo helt fint 🙂

  3. Vi har heller ikke noget specielt forhold til Valentins Dag. I går var vi godt nok ude at spise, men det var fordi vi kunne få barnepige – og så springer man altså til
    Benteskou (a) gmail.com

  4. Pingback: Konkurrencevinder | Boghjørnet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *