100 følgere og en konkurrence

100 følgere og en konkurrenceI sidste uge ramte bloggen 100 followers på Bloglovin’, men desværre var der allerede forsvundet to igen dagen efter. Men i dag ramte jeg igen de 100 followers, og det betyder konkurrence!

Jeg er simpelthen så glad for hver og en af jer. Da jeg startede bloggen i sin tid, havde jeg på ingen måder regnet med, at jeg nogensinde ville få så mange, der følger med herinde. Det var jo bare et lille hyggeprojekt, og hvem ville overhovedet læse det, jeg skrev? Derudover er jeg så glad for, at I tager jer tid til at lægge kommentarer, eller ‘bare’ linke mine indlæg på Bloglovin’ – det betyder nemlig helt utroligt meget for mig.

Jeg har haft lidt svært ved at finde ud af, hvad jeg egentlig skulle udlodde i konkurrencen. Jeg ville nemlig gerne have, det var noget, som alle kunne bruge, men samtidig ville jeg også gerne have, at det repræsenterede mig på en eller anden måde. Men nu er jeg noget frem til en præmie, som jeg selv ville være ret glad for i øjeblikket.

Præmien er en valgfri bog til højst £10 fra enten The Book Depository eller Wordery. Konkurrencen slutter mandag d. 23/6 kl. 12.00, og det eneste du skal gøre for at være med, er at følge bloggen på Bloglovin’ her (da konkurrencen er for mine følgere) og lægge en kommentar herunder med, hvad du har planer om at læse henover sommeren. Desuden skal du huske at skrive din e-mail, så jeg kan komme i kontakt med vinderen. Og så ville det være skønt, hvis du ville like bloggens Facebook profil her, men dette er ikke et krav.

Jeg glæder mig meget til at læse om jeres læseplaner.

62 thoughts on “100 følgere og en konkurrence

 1. Dejligt indlæg – jeg bliver altid forvirret over dem der kommer til og hopper fra (det sker tit på Pinterest), men dejligt at høre at du er nået op på 100 følgere. For mit vedkommende denne sommer er spørgsmålet nok nærmere: Hvad kommer du ikke til at læse? Hehe. Min læseliste bliver længere og længere, men har pt planer om flere Graphic Novels, Mumi-bøgerne, genlæsning af Playing with the Grownups samt få læst Emily-serien. Derefter ser jeg frem til noget Fitzgerald 🙂

  1. Det gør jeg også. Jeg forstår det virkelig ikke rigtig – specielt ikke hvis det er nye følgere, der hopper fra efter nogle minutter igen. Og for det ikke skal være løgn, så var der faktisk én, der hoppede fra, da jeg udgav indlægget, så jeg igen er nede på 99. Typisk! Men jeg er glad for hver og en af de 99 🙂

   Haha, det gør min også. Der er jo så mange bøger, jeg gerne vil læse! Og det skal helst være lige nu 😉

 2. Jeg har planer om bøger fra andre lande, Ringenes herre og forhåbentlig en klassiker eller to og bog fire i A Song Of Ice And Fire:-)

  1. Det lyder virkelig spændende! Det med at læse bøger fra andre lande, burde jeg virkelig blive bedre til. For det meste er de jo enten fra England, USA eller Skandinavien, og selvom bøgerne derfra/herfra selvfølgelig er gode, så kunne det være fedt at prøve noget andet 🙂

 3. Stort tillykke! 🙂
  Jeg har planer om at få læst (stort set) alle mine ulæste bøger på min bogreol. Jeg er dog bare bange for at alle de fine bøger på biblioteket, hvor jeg skal arbejde en hel del over sommeren, kommer til at ødelægge min plan.
  louisehede1989@gmail.com

  1. Mange tak!

   Det lyder som en rigtig god idé! Også selvom fine bøger på biblioteket skulle komme til at ødelægge det en smule. Det vigtigste er jo bare at få læst noget, som man nyder 🙂

 4. Tillykke med følgerne 🙂

  I juli måned vil jeg fokusere på sjove bøger (sådan et hyggeligt emne må da passe meget godt til sommerlæsning :-)), så jeg skal blandt andet læse en Terry Pratchett-bog, ‘Summer I became nerd’ og ‘Weird things people say in a bookstore’. Til august har jeg Japan-tema, så der vil jeg blandt andet læse ‘Mit liv som Geisha’, ‘Out’ og ‘Tokyo’.

  1. Mange tak! 🙂

   Det lyder som nogle rigtig gode læseplaner, du har for sommeren. Især lyder det virkelig fedt med et tema med sjove bøger, for det kan nemlig kun passe godt til sommerlæsning 🙂

 5. Tillykke med følgerne. Det er skønt at følge med her på bloggen. Jeg regner med at få læst lidt anmelder eksemplarer og ihvertfald en af Harry Potter bøgerne. Ellers gælder det bare om at nyde at jeg har tiden til at få læst lige så meget jeg har lyst til.

  1. Mange tak. Jeg er glad for, du kan lide at følge med 🙂

   Det er så rart med tiden til at læse. Og hvad man så lige får læst, er ikke altid helt så vigtigt. Selvom det lyder meget godt med både anmeldereksemplarer og mindst én HP-bog 🙂

 6. Tillykke med følgerne (Selvom den er nede på 99 nu, håber den kommer op på 100 snart igen)

  Jeg vil gerne færdiggøre nogle serier, så har planer om at læse Knust af Teri Terry, Last Sacrifice af Richelle Mead samt et ton andre titler 😛
  Derudover vil jeg få læst nogle af mine netgalley bøger i juli hvor jeg kun skal læse ebøger 🙂
  Hvad skal du selv læse? 🙂

  1. Tak! Tallet kom heldigvis hurtigt op igen 🙂

   Det lyder skønt med din plan om at få færdiggjort nogle serier, det kunne jeg i hvert fald også godt selv tænke mig snart at få gjort 🙂

   Jeg selv skal læse en masse spændende bøger, som der kommer indlæg om inden for den næste uges tid 😉

 7. Tillykke med de 100, 101 eller 99 følgere 😉

  Jeg vælger altid et læse tema for hver måned. Juni måned valgte jeg dog skulle være tema fri, så jeg kunne få læst nogen af de nye bøger, der lige er udkommet. Juli måneds tema, bliver bøger, der handler om bøger. August måneds tema, har jeg ikke helt bestemt mig for endnu, måske YA, måske klassikere.

  bnbach@mail.dk

  1. Mange tak 🙂

   Det lyder spændende med at læse efter temaer. Og bøger om bøger er virkelig bare altid så hyggelige, så det tror jeg, er et virkelig godt tema for juli. Jeg glæder mig til at se, hvad du præcist får læst 🙂

 8. Jeg håber at få læst en masse af de enkelte bøger jeg mangler i diverse serier. Og så vil jeg rigtig gerne have læst “The Warrior” og “Enders” også. 😀

  1. Det forstår jeg godt. Det burde jeg virkelig også selv. Det er jo så rart, når man har læst en serie færdig 🙂

 9. Jeg har planer om at rydde lidt op på min reol, så jeg vil tage nogle af de bøger med, som jeg gerne vil læse, men aldrig rigtigt får gjort 😉

 10. Jeg har planer om at tage min kindle med på sommerferie, så der er lidt af vælge imellem. Særligt planlægger jeg at læse Angelbound og Scala af Christina Bauer og så Brandon Sandersons The Way of Kings. Jeg er spændt på om den er lige så god som hans Mistborn trilogi.

  Tillykke med de 100 (eller 99 – men det er jo næsten det samme)

  1. Tak. Det lyder som en god idé at tage din kindle med, så der er lidt forskelligt at vælge imellem. Det er jo rart at have nogle forskellige valgmuligheden uden, at man skal slæbe på virkelig tunge bøger 🙂

 11. Hej!! Tillykke med følgerne ! 😀 jeg skal få læst en hel masse! Blandt andet Nightshade the prequel og true blood serien! Kan du anebefale nogle sjove ungdomsbøger bare sådan lige på stående fod? 😛

  God sommer!

  Email: dinakathleen@live.dk

  1. Tak! 😀

   Det lyder godt med planer om at få læst en masse. Åh, det er jo svært, når jeg ikke kender dig. Hvad kan du normalt godt lide at læse? 🙂

 12. Stort tillykke med de 100 følgere!

  Uh, jeg har planer om en hel del bøger, som jeg håber på at nå at læse hen over sommeren! Jeg har lige bestilt en dejlig pakke med lidt hyggelig sommerlæsning, som jeg regner med at tage med i kufferten, når jeg skal sydpå: Anna and the French Kiss, Will Grayson, Will Grayson, Aristotle and Dante discover the Secrets of the Universe, Just one Day, The Boy Next Door og The Art of Racing in the Rain. Jeg synes, at de alle virker som perfekte bøger her til sommeren!

  Ellers håber jeg på også at kunne nå at læse nogle klassikere såsom Les Miserable, noget Dickens, 1984 eller måske The Catcher in the Rye? The Goldfinch endte godt nok også i min amazon-kurv, så måske jeg også kan nå at læse den? Derudover er der selvfølgelig en helt masse andre, som jeg også godt kunne tænke mig at læse, men sådan er det vel altid? (;

  celine-hein@hotmail.com

  1. Tak! 🙂

   Det lyder som nogle virkelig gode læseplaner, du har for sommeren! Der er i hvert fald flere af dem, som jeg godt selv kunne finde på at læse i min ferie. Og ja, der er virkelig altid flere bøger, som man har lyst til at læse. Men det er jo også bare rart – så er man i hvert fald sikker på, aldrig at løbe tør for spændende læsestof 🙂

 13. Tillykke, tillykke 🙂
  Jeg glæder mig virkelig meget til at få ferie, så jeg kan komme i gang med læsningen igen. Jeg regner med at få læst nogle klassikere hen over sommeren, som jeg stadig her til gode 🙂

  mia_krone@live.dk

  1. Tak! 🙂
   Det forstår jeg virkelig godt! Der er virkelig næsten ikke noget bedre end ferie, hvor man kan læse det man har lyst til, præcis når man har lyst til det 🙂

 14. Jamen tillykke, som ny på bloglovin er det da noget af en drøm at få opfyldt.
  (Her har du fået en følger mere)

  Jeg har mange planer for bøger over sommeren. Noget af det bliver nok lidt fagligt som forberedelse til næste års arbejde, men som ren fornøjelse har jeg også næste Robert Galbraith roman i kikkerten, et par chick-lits og et par eventyrs-genfortællinger.

  mhlind87@gmail.com

  1. Tak! Jeg er virkelig også glad for alle følgerne 🙂

   Det lyder som nogle gode og spændende læseplaner, du har lagt for ferien 🙂

 15. Tillykke! 🙂

  Jeg har ferie og så får jeg virkelig læst. Lige nu læser jeg ‘Tiden Second Hand’ af Svetlana Aleksijevitj. Når jeg er klar med den skal jeg gen-læse ‘Danmark Besat – Krig og Hverdag 1940-45’.

  🙂

  asta2143@gmail.com

  1. Tak! Fedt at du får læst en masse i din ferie, og at du samtidig tager dig tid til genlæsninger 🙂

 16. Jeg har ikke planlagt min sommerferielæsning endnu, men Giganternes Fald er nok på listen, ligesom noget Jojo Moyes eller The Rosie Project.

  1. Det lyder alligevel som om, du har tænkt dig at læse nogle spændende bøger 🙂

 17. Stort tillykke!
  Jeg planlægger at læse en masse bøger, bl.a. vil jeg udforske Rainbow Powells forfatterskab, men ellers tror jeg at jeg vil til at få læst nogle af de mange klassikere der samler støv på mine hylder 🙂

  katrine.pedersen.1992@gmail.com

  1. Tak! 🙂
   Åh, Rainbow Rowells forfatterskab virker også til at være perfekte sommerbøger! Jeg har selv planer om at få læst både “Attachments” og “Fangirl” i min ferie 🙂

 18. Så har du en en follower på bloggen 😉 Til sommer har jeg planer om endelig at læse Hunger Games Trilogien 🙂

  1. Yay! Flere followers er altid rart 😉

   Det lyder som en perfekt plan! Jeg læste dem selv i april i år, og var virkelig begejstret for dem 🙂

 19. Stort tillykke! 😀

  Min sommer skal gå med at få læst så meget som muligt, så simpelt er det. Med praktikopstart i juli har jeg en masse pendleri at se frem til, hvor der for alvor kan blive vendt nogle sider – og jeg håber på, at jeg kan få lavet et godt indhug i min tbr-bøtte, hvis sedler på mystisk vis har det med at formere sig.. 😛

  kontakt@stinchen.dk

  1. Mange tak! 😀

   Det lyder ret meget som min plan. Selvom jeg har prøvet at udvælge lidt, jeg i hvert fald virkelig gerne vil nå at få læst! Men pendleri indbyder jo virkelig også bare til læsning, så jeg håber på, du når en masse, og får nogle gode læseoplevelser 🙂

 20. Det 4. bind i A Game of Thrones er lige landet i min postkasse, og den står helt klart på min sommerlæseliste 🙂

  1. Åh, det forstår jeg godt. Jeg burde virkelig også snart tage mig sammen og komme igang med serien – den lyder jo virkelig god 🙂

 21. Stort tillykke :)!
  Har ikke planlagt sommerlæsningen endnu, men burde snart gå i gang 😉 Men umiddelbart bliver det blandt andet Hemingways noveller og Dr. Zivago!

 22. Stort tillykke med dine followers – du er for sej 🙂

  Jeg har ikke rigtig nogle planer for, hvad jeg gerne vil have læst i løbet af sommeren – jeg håber bare på at få læst noget haha 😉
  Men jeg har et lille håb om at kunne færdiggøre nogle af mine anmeldereksemplarer og så få færdiggjort et par serier. Nu må vi se, hvordan tiden arter sig 🙂

  1. Mange tak! 😀

   Haha, det forstår jeg godt. Jeg krydser fingre for Claire giver dig lidt læsetid 😉

  1. Mange tak! Sommerferien er jo også et helt perfekt tidspunkt til både at genlæse bøger, og læse nogle af alle de bøger, man har stående, men som man ikke lige får læst til hverdag 🙂

 23. Du er jo også herlig at følge! 😉

  Jeg skal i hvert fald have læst ‘The Summer I Turned Pretty’-serien og så overvejer jeg at genlæse ‘Det Gyldne Kompas’-serien også.. Eller måske noget helt andet – alt efter hvad jeg har lyst til! 😀

  rikkestavski@gmail.com

  1. Åh, hvor er du altid så sød, Rikke! 🙂

   The Summer I Turned Pretty står også virkelig højt på min liste. Men ellers er sommeren jo også virkelig perfekt til at læse lige præcis det, som man har lyst til 🙂

 24. Jeg har ikke så mange planer for sommerferielæsningen endnu, men jeg har en god stak ulæste bøger, som snart fortjener at blive læst. Heriblandt er der De Elendige, det tredje bind af Ringenes Herre, To Kill a Mockingbird og Jane Eyre 🙂

  Tillykke mange gange med det flotte tal!

  idamoelmer at gmail dot com

  1. Tak 🙂

   Nogle gange er det også rart bare at læse det, man har lyst til, uden at planlægge alt for meget. Men det lyder alligevel, som nogle gode bøger, du gerne vil nå at få læst 🙂

 25. Tillykke!
  Jeg skal læse en fanfiktion af sherlock holmes der hedder silkehuset af Antony horowitz, og så skal jeg læse the lovely bones og Jan guillous brobyggerne, måske Harry Potter men helt sikker dr. Jekyll and mr. Hyde

 26. Stort tillykke med de 100 følgere 🙂 Det er virkelig mange!
  Jeg kunne godt tænke mig at få rækken af bøger på min ikke-læst-endnu-hylde forkortet. Så det bliver nok en lidt blandet stak 🙂

  1. Tak! Det synes jeg også – og jeg er så glad for dem/jer alle! 🙂
   Det lyder som en rigtig god plan. Det burde jeg nok også gøre, men det hjælper ikke helt, når jeg bliver ved med at købe nye bøger til ferien 😉

 27. Feeedt med alle de følgere 😀 Tillykke 😀

  Min sommerlæseplaner går egentlig bare ud på at få gjort indhug i mine ulæste bøger – og gerne få afsluttet nogle serier eller kome up to date i det mindste. For eksempel har jeg læst bog 1-9 i Black Dagger Brotherhood-serien, men jeg har bog 10 og 11 stående, så dem vil jeg i hvert fald gerne igennem .. Og så helt sikkert The Art of Lainey, tror det er alle tiders sommer contemporary 😛

  1. Tak! 🙂

   Det lyder som en ret god plan, du har. Både det med at få gjort et indhug i dine ulæste bøger, og det med at få læst nogle bøger i de serier, du er i gang med. Det er jo altid sådan en rar følelse, når man enten afslutter en serie, eller kommer up to date med den 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *