“Will Grayson, Will Grayson” af John Green og David Levithan

Will Grayson, Will GraysonTitel: “Will Grayson, Will Grayson”
Forfatter(e): John Green og David Levithan
Serie: –
Sideantal: 390
Forlag: Politikens Forlag
Udgivet: 20.11.2014
Læst på: Dansk

Denne bog er et anmeldereksemplar fra forlaget.

På en råkold aften i et aldeles usandsynligt hjørne af Chicago krydses to teenagedrenges veje. De hedder begge Will Grayson. Deres verdner brager ind i hinanden og sammenflettes, og pludselig er intet længere som før. Samtidig opsætter Tiny Cooper, den enorme, enormt homoseksuelle high school quarterback en helt igennem fabelagtig musical, som kommer til at sende de to Will Grayson’er ind i nye forståelser af kærligheden, teenageårene, hinanden og sig selv.

Jeg havde ikke de store idéer om, hvad denne bog handlede om, hvilket jeg er virkelig glad for. Det var nemlig helt fantastisk bare at lade mig opsluge af historien, og på den måde finde ud af, hvad bogen handlede om.

Historien var virkelig fantastisk! Jeg elskede virkelig alt ved den, også de mindre sidehistorier. Desuden elskede jeg virkelig, hvordan de to historier (hver Will Grayson historie) flettede sig sammen. Det fungerede så godt! Desuden synes jeg, det virkede som en meget plausibel måde, at historierne flettede sig sammen på.

Bogens personer var dog helt sikkert det, som fik mig til at elske bogen så meget, som jeg gjorde. De trak virkelig læseoplevelsen, og hvis de ikke havde været så fantastisk skrevet, som de var, så er jeg overbevist om, min læseoplevelse ikke ville have været helt så god. Personerne var virkelig lette at holde af, og samtidig virkede de meget virkelige for mig, hvilket gjorde dem endnu bedre.

Bogens sprog var rigtig godt, selvom jeg i starten var lidt træt af, at Levithan overhovedet ikke benytter sig af versaler i hans kapitler. Det giver dog god mening, og efter bare et kapitel irriterede det mig ikke længere. Udover dette kunne man også godt mærke forskel på forfatternes sprog, men det virkede alligevel meget flydende. Hvilket jeg var rigtig glad for.

Alt i alt var det en helt fantastisk bog, som jeg med det samme havde lyst til at genlæse, fordi jeg simpelthen bare gerne ville opleve historien igen lige med det samme.

Bedømmelses hjerter - 5 ud af 5

 

6 thoughts on ““Will Grayson, Will Grayson” af John Green og David Levithan

  1. Jeg var desværre ikke helt så glad for den her Green bog. Generelt synes jeg hans bøger svinger i kvalitet. Men jeg ELSKEDE Tiny Cooper! Jeg skal helt sikkert læse bogen om ham når den udkommer! 😀

    1. Øv, hvor irriterende at du har det sådan. Jeg har selv været virkelig begejstret for de tre af dem, jeg har læst indtil videre 🙂

      Tiny Cooper elskede jeg virkelig også! Han er virkelig en skøn person, og jeg skal uden tvivl også læse bogen om ham, når den kommer. Det kan virkelig kun blive godt 🙂

  2. Jeg elskede også bogen, og er meget enig i dine betragtninger. Jeg har læst alle john Greens bøger der er udkommet på dansk, og denne er virkelig god

    1. Ja, den er virkelig god! Jeg mangler at læse et par af hans andre bøger endnu, men jeg glæder mig meget til det 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *