Weekend Reads #6: Uge 34

I indlægskategorien “Weekend Reads” vil jeg hver fredag vise jer min #fredagsbog, samt hvad jeg ellers planlægger at læse henover weekenden. Desuden vil jeg fortælle lidt om mine generelle weekendplaner, samt hvorfor det netop er de udvalgte bøger, jeg vil give mig i kast med.Weekend Reads #6

I dag kommer mine forældre på besøg og tilbringer weekenden i det nordjyske. De skal nemlig køre min søster hjem fra sommerferie (jep, vi er forkælede!). Men samtidig passer det med, den kommende weekend ligger lige præcis mellem vores mig og min søsters fødselsdage. Weekenden skal derfor gå med en masse (fødselsdags)hygge. Og måske et lille besøg i en genbrug eller to for at kigge efter bogskatte. Man skal jo udnytte, der er en bil og chauffør i byen. 😉

På grund af mine weekendplaner fyldt med familietid, så bliver der nok ikke den store tid til læsning. Jeg kommer dog nok ikke til at kunne holde mig helt væk fra læsningen alligevel. Mine forældre er f.eks. først kørt sent herop, hvilket har givet en god portion tid til læsning i dag. Desuden har jeg valgt at lytte til “Bare et år” af Gayle Forman, mens jeg har ordnet en masse praktiske ting. Jeg har derfor alligevel allerede nået en okay mængde læsning – især i forhold til, hvad jeg havde regnet med, jeg ville nå i dag. Når jeg har sat det sidste punktum i dette indlæg, tror jeg dog, at jeg vil kaste mig over “99 dage” af Katie Cotugno, som jeg egentlig havde planlagt skulle være ugens fredagsbog. Jeg begyndte nemlig så småt på den i går, og jeg var ret hurtigt hooked.

Hvad byder jeres weekend på? Og hvad skal I læse?

2 thoughts on “Weekend Reads #6: Uge 34

  1. Jeg kan se på vejrudsigten, at der forhåbentlig er masser af solskin i morgen eftermiddag, så jeg håber på at liste ud i haven med et tæppe og 3. bog i Stephen Kings Dark Tower-serie. Den håber jeg nemlig på at få læst et par hundrede sider i i løbet af weekenden 🙂

    Mvh.
    Den lille Bogblog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *