Weekend Reads #33: Uge 25

I indlægskategorien “Weekend Reads” vil jeg hver fredag vise min #fredagsbog, samt hvad jeg ellers planlægger at læse henover weekenden. Desuden vil jeg fortælle lidt om mine generelle weekendplaner, samt hvorfor det netop er de udvalgte bøger, jeg vil give mig i kast med.

Hej fra sygesengen. Hvis du følger med på Instagram har du måske set, vi har været ramt af en forfærdelig forkølelse inklusiv øjenbetændelse de sidste to uger. Først blev Tim ramt, og kort tid efter begyndte jeg også at skrante. Og shit hvor har jeg haft det dårligt! Kan virkelig ikke huske, hvornår en forkølelse sidst har ramt så hårdt. Det har været skrækkeligt, og jeg har mest af alt bare haft lyst til at sove. Hvilket jeg dog slet ikke har haft tid til, da sidste uge også var T’s fødselsdagsuge, så der var tusinde ting, der skulle ordnes, og han skulle selvfølgelig fejres. Derfor er denne weekend virkelig også kærkommen – og længe ventet!

Hvis nu jeg var sådan en fornuftig type, så skulle weekenden stå i rengøringens tegn. For efter to ugers sygdom ser der mildest talt skrækkeligt ud herhjemme. Men eftersom jeg stadig ikke er helt frisk, så trækker sofa og afslapning altså lidt mere i mig. Og mon ikke rodet klarer sig til på mandag? 😉 Jeg har derfor heller ikke andre planer end, at vi nok skal kigge lidt på mad til Kulinarisk Sydfyn. Hvilket er så skønt, og præcis hvad jeg trænger til lige nu.

På trods af en weekend med et minimum af planer, så har jeg faktisk ikke de store læseplaner. Jeg ved nemlig ikke helt, om mit overskud er til så meget læsning. Men hvis det skulle blive til lidt, så håber jeg på at få lyttet lidt mere til “Præsidenten er forsvundet” af Bill Clinton & James Patterson, som er ugens lydbog. Og ellers skal jeg vist bare igennem den kæmpe stak tegneserier, jeg pt. har hjemme fra biblioteket.

Hvad skal du i weekenden?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *