Weekend Reads #24: Uge 23

I indlægskategorien “Weekend Reads” vil jeg hver fredag vise jer min #fredagsbog, samt hvad jeg ellers planlægger at læse henover weekenden. Desuden vil jeg fortælle lidt om mine generelle weekendplaner, samt hvorfor det netop er de udvalgte bøger, jeg vil give mig i kast med.

Jeg havde termin i går, men har desværre stadig ikke nogen baby. Jaja, jeg ved godt, at de fleste førstegangsfødende går over tid. Men jeg havde faktisk lidt regnet med, at han var kommet før termin. Sådan skulle det dog ikke være, og det er egentlig også helt okay. Altså nu når det skal være. Jeg er vildt utålmodig, men samtidig gør ventetiden mig ret produktiv. Et eller andet skal jeg jo få tiden til at gå med. 😉

Jeg håber dog på en baby i løbet af weekenden, men tror ikke helt på det. Så hvis der ikke dukker en baby op, så vil jeg bare endnu engang bruge weekenden i sengen med en masse læsning. Man må jo udnytte den sidste uforstyrrede læsetid i et godt stykke tid. Desuden gik min læsning i sidste weekend super godt, så jeg håber lidt på at kunne gentage successen. I weekenden vil jeg først og fremmest læse “For enden af din pegefinger” af Kristina Aamand. Jeg har nemlig lige fået den hjem, og den står derfor og tigger mig om at læse videre i den. Derudover vil jeg også gerne nå at begynde på “Lykken” af Anna Todd, hvis det er muligt. Bogens længde er en smule intimiderende, men jeg vil så gerne snart være færdig med serien.

Hvad skal du læse i weekenden?

2 thoughts on “Weekend Reads #24: Uge 23

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *