Weekend Reads #2: Uge 23

I indlægskategorien “Weekend Reads” vil jeg hver fredag vise jer min #fredagsbog, samt hvad jeg ellers planlægger at læse henover weekenden. Desuden vil jeg fortælle lidt om mine generelle weekendplaner, samt hvorfor det netop er de udvalgte bøger, jeg vil give mig i kast med.

Weekend Reads #1 (1)Denne uge er virkelig fløjet afsted! Det var mandag, og så var det lige pludselig fredag igen. Jeg har derfor heller ikke nået at få læst vildt meget i løbet af ugen. Jeg regner derfor også med, at weekenden endnu engang hovedsageligt skal stå i læsningens tegn. Dog skal jeg også lige have forberedt mig til mit bachelorforsvar på onsdag. Men faktisk tænker jeg ikke, at det kan tage super lang tid. Jeg har jo selv skrevet det hele, så jeg skal bare have lavet en disposition og øvet mit oplæg igennem nogle gange. Øvning til eksaminer gør mig dog altid ret nervøs, så derfor tænker jeg også, at læsning vil være en god idé. Så kan jeg jo forhåbentlig glemme nervøsiteten lidt.

Weekend Reads #1 (2)I dag er min #fredagsbog først og fremmest “Ja, jeg har mens – og hva’ så?” af Clara Henry. En bog som er meget højaktuel, og som jeg nyder virkelig meget. Henry skriver nemlig om emnet på en virkelig humoristisk og personlig måde. Men således at man ikke føler, at det bliver gjort for overfladisk. Derudover regner jeg også med at lytte lidt videre i lydbogsversionen af “Girl Online #2: På turné” af Zoe Sugg.

I resten af weekenden tror jeg, jeg vil få færdiglæst “Eksperimentet” af Catrine Tollström. For nej, den er jeg stadig ikke blevet færdig med, selvom den egentlig er god nok. Desuden regner jeg også med at få påbegyndt en ny bog. Jeg har dog endnu ikke helt besluttet mig for, hvilken det skal være.

Hvad skal I læse i weekenden?

2 thoughts on “Weekend Reads #2: Uge 23

  1. Jeg håber, jeg får lidt læsetid til at fortsætte i XY af Nicole Boyle Rødtness. Er kun lige begyndt! I morgen skal jeg arbejde fra 7-15, men så er det godt, man kan læse i toget 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *