Vinder af 150 følgere konkurrence

Vinder af 150 følgere konkurrence - KopiFørst vil jeg lige sige tak for alle anbefalingerne af fantasyromaner. Jeg glæder mig meget til at gå jeres svar ordentlig igennem, og se om der ikke skulle være noget i blandt, som jeg kunne finde spændende. Er der andre, der skulle mangle en idé til, hvilket fantasyroman, de skal læse næste gang, så kan det virkelig anbefales at kigge i kommentarfeltet til konkurrencen, som I finder her. Og skulle du ligge inde med en anbefaling, som du ikke fik skrevet i indlægget, så smid den gerne i en kommentar til dette indlæg. Jeg kan i hvert fald altid bruge flere anbefalinger af fantasy.

Desuden vil jeg i det hele taget gerne sige tak til alle, som deltog i min konkurrence. Det er så skønt at se, at I er glade for konkurrencerne. Jeg elsker nemlig virkelig, at jeg på den måde kan give jer lidt igen.

Men nu til en vinder af Vraggods og Aiglans Garde af Sven Damgaard Ørnstrup. Jeg allierede mig med min kæreste, og bad ham om at trække en tilfældig seddel fra et glas. Dette gjorde han, hvilket første til at Frk. Hyms blev den heldige vinder. Stort tillykke! Jeg sender straks en mail din vej, og så håber jeg meget på, du får stor glæde af bøgerne.

Jeg håber på, at der kommer endnu en konkurrence op på bloggen snart. Så husk at følge med på enten Bloglovin’ eller Facebook, så I ikke går glip af noget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *