Tip: Billigere bøger med TBD via Amazon

Som I nok efterhånden alle sammen ved, så har Amazon ikke længere fri fragt over 25£ til Danmark, hvilket er virkelig træls, men det er ikke det, dette indlæg skal handle om. Det skal i stedet handle om et lille tip, som jeg længe har ville dele, men bare ikke har fået gjort.

For et par måneder siden skulle jeg finde en bog på Amazon, som det dog viste sig, de ikke havde. Til gengæld kunne jeg se, at der var flere sælger på Amazon som solgte den, og blev dermed ledt ind på deres side med forskellige sælgere. Og her opdagede jeg, at The Book Depository også har en salgsprofil på Amazon, og ikke nok med det, så opdagede jeg faktisk, at det oftest er billigere at købe via den, end det er via deres egen hjemmeside.

Det er ikke fordi man sparer vildt meget; oftest er det lige omkring 1£. Men hvad sparet er tjent, og hvis man ofte bestiller bøger, så løber det jo alligevel hurtigt op, og før man har set sig om, har man sparet en bog. Og nogle gange er man heldig, som i ovenstående eksempel, rent faktisk at spare en del (jo, lidt over 3£ pund er en del!).

Siden jeg opdagede det, har jeg ikke bestilt bøger fra selve TBD’s hjemmeside, og så længe det er billigere på den anden måde, så har jeg heller ikke tænkt mig at gøre det. Jeg forstår dog ikke helt, hvorfor det er, priserne er forskellige; det er jo samme sælger, så for mig giver det ikke rigtig nogen mening. Men det kan også være lige meget, så længe jeg kan få billigere bøger, så er jeg ligeglad!

Jeg håber, I kunne bruge tippet. God søndag, og god shopping!

10 thoughts on “Tip: Billigere bøger med TBD via Amazon

  1. Nej, men selv med fragt og VAT, er det for det meste billigere. Mit eksempel er f.eks. hvor alt er inkluderet 🙂

   1. har lige bestilt et bokssæt, og sparede næsten 4£ ved. er så glad for at jeg fandt dette indlæg 🙂

    1. Hvor skønt! Jeg er glad for, du kunne bruge tippet 😀 Hvilket bokssæt købte du? Jep, jeg er nysgerrig 😉

 1. synes også selv det er mærkeligt at det er billigere den vej igennem, selvom det er den sammen udsender 🙂
  jeg købte sættet med the selection – the elite og the prince, bare lidt træls the guard ikke er med.
  din blog er så fin, kiggede det meste ignenem igår 🙂

  1. Det lyder som et godt køb! Og mange tak – jeg er glad for, du kan lide den 🙂

 2. ja glæder mig til at læse the elite, da jeg har hørt the selection på lydbog 🙂
  det vart så lidt

 3. Det har jeg også lagt mærke til flere gange.
  Jeg har faktisk aldrig bestilt direkte hos TBD, altid kun hos Amazon, også efter de har droppet det der med fri fragt, hvilket jeg egentlig aldrig syntes jeg har mærket noget til, men anyways….
  Jeg syntes også det er lidt underligt, men som du siger, billige bøger er billige bøger!
  Og så vil man da helst spare hvad man kan, jeg har pt 3 bøger i indkøbskurv hvor jeg tror samlet set jeg sparer et sted mellem 5 og 7 £!
  Det er meget mystisk, men også ret fedt. 😉

  1. Nemlig! Billige bøger er billige bøger – og så er jeg egentlig lidt ligeglad med hvorfor, de er billigere 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *