The Fault In Our Stars – Trailer

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=9ItBvH5J6ss&w=635&h=360]

I har nok alle sammen set den allerede (og hvis I ikke har, så gør det! NU!), men jeg bliver altså nødt til også lige at dele den, og knytte et par ord til.

Jeg er helt vild med traileren. I mine øjne er den helt perfekt. Den viser historien rigtig godt, og endda uden at spoile, hvilket er rigtig godt. Og jeg elskede slutningen! Desuden gav den mig virkelig lyst til at se filmen, selvom jeg (næsten) havde svoret på, jeg ikke ville.

Jeg er stadig lidt træt af skuespillerne til både Hazel og Gus. I min mening er de altså castet helt forkert – det var i hvert fald slet ikke sådan, jeg havde set dem for mig under læsningen. Men mon ikke jeg kommer til at kunne lide dem alligevel? De virker i hvert fald ret charmerende begge to.

Forresten så bliver jeg lige nødt til at nævne én ting mere. Hvor skal jeg så meget snart genlæse bogen!!

Hvad synes I om traileren, og skal I se filmen?

10 thoughts on “The Fault In Our Stars – Trailer

 1. Åååh, jeg synes den trailer er perfekt! Jeg glæder mig så vanvittigt meget til at se den! 😀

  Gus og Hazel var en smule fluffy for mig, da jeg læste bogen – jeg har ikke som sådan forestillet mig, hvordan de ser ud og derfor synes jeg også at det er nogen udmærkede valg. Især nu, hvor vi har fået lov at se dem in action!

  1. Jeg tror også mest, det er fordi, jeg har haft et meget tydeligt billede af dem begge, og så er det lidt svært at ændre det billede igen 😉

 2. Åh, åh, åh, den trailer <3 Den er så smuk, og jeg er så glad for, der er så mange af citaterne fra bogen med. Det er jo netop Greens smukke sprog, der gør hele forskellen. For mig, hvert fald.

  Jeg er generelt meget positivt overrasket, for jeg har netop heller aldrig været ellevild med de skuespillere til rollerne. At dømme ud fra traileren ser det dog ganske vellykket ud 🙂

  1. Jeg har kun læst bogen på dansk, men selv i den synes jeg virkelig, sproget er rigtig godt – så jeg virkelig også glad for, de har fået så mange af citaterne med 🙂

 3. Ja! Men..ikke i biografen. Gider ikke sidde og græde derinde 😛 Er nu heller ikke sååå begejstret for castet. Endnu.

 4. Ej, den var jo faktisk helt god! Jeg havde nok også forsvoret at skulle se filmen, kunne slet ikke forestille mig hvordan de skulle formidle alle de følelser, men det ser de umiddelbart ud til at have klaret flot.
  Jeg kan heller ikke helt vende mig til skuespillerne. Hun er .. for køn på en eller anden måde, og han har slet ikke den rå charme og styrke jeg havde forestillet mig.

  1. Det var præcis grunden til, jeg heller ikke havde regnet med, jeg skulle se den. Men ja, det ser ud som om, de virkelig har klaret det flot. Desuden er jeg helt enig med dig, hvad angår skuespillerne 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *