Tema indlæg

Jeg har simpelthen så mange forskellige bøger, som jeg gerne vil læse, og stort set hver gang jeg kigger forbi på en anden bogblog, får jeg et par mere, som jeg kan tilføje på min liste. Men jeg desværre ikke har uendelig med tid til læsning, kommer jeg nok ikke lige gennem dem foreløbig. I stedet vil jeg foreslå jer at læse dem (så kan jeg jo altid lige kigge med hos jer, og se hvad I synes). Fremover vil jeg derfor lave nogle tema indlæg, hvor jeg vælger et tema ud, og herefter giver lidt inspiration til bøger inden for emnet. Jeg regner med at der ca. vil være to-tre bøger i et indlæg. Desuden vil der komme en lille tekst, der fortæller lidt om bøgerne. Disse tekster vil være hentet fra forlaget eller Saxo.

De første tema indlæg vil have temaet krig (nok mest i Afghanistan og kun non-fiction), da bøger inde for dette tema interesserer mig rigtig meget i øjeblikket. Det første indlæg vil komme i morgen.

Hvis I skulle have nogle forslag til bøger, eller måske til et tema, er I meget velkommende til at skrive disse til mig, så vil jeg i hvert fald tage dem op til overvejelse.

One thought on “Tema indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *