TBR-jar

TBR-jarFor nogle måneder siden gik der i både bogblogger- og Booktube-land sport i at lave TBR-jars. Jeg overvejede kraftigt, om det var en bølge, jeg skulle hoppe med på, men samtidig kunne jeg ikke rigtig se, hvad jeg skulle bruge det til. Også selvom jeg egentlig synes, det var en ret god idé. Jeg føler dog ikke rigtig for, at tvinge mig selv til at læse bestemte bøger, og selvom jeg har alt for rigtig mange ulæste bøger i min reol, så er det ikke noget der som sådan stresser mig. Jeg skal jo nok nå at få dem læst på et tidspunkt.

De sidste par måneder har jeg dog gang på gang oplevet, at jeg har haft virkelig svært ved at vælge en ny bog, når jeg har færdiglæst en anden. Hvilket har resulteret i alt for mange frustrerende timer, hvor jeg bare har stået og kigget på mine reoler, uden at få udvalgt én eneste bog, og dermed have ‘spildt’ en masse tid, jeg kunne have brugt på at læse i stedet.

Jeg har derfor besluttet, at nu må det være nok! Det kan ikke passe, at det skal tage så lang tid for mig at vælge, så nu har jeg lavet en TBR-jar, som forhåbentlig kan hjælpe mig disse tidspunkter. Jeg har ikke planer om, at jeg nødvendigvis SKAL læse en bog, jeg har udtrukket, hvis jeg virkelig ikke har lyst til at læse den på det tidspunkt – men samtidig er jeg også klar over, at jeg skal være lidt åben, og i hvert fald prøve på at læse bøgerne, jeg trækker.

Jeg glæder mig meget til at se, hvordan det kommer til at gå, og om jeg overhovedet kommer til at bruge den. Men lige nu er jeg i hvert fald glad for at have fået den lavet, og jeg regner med at trække en bog, så snart jeg har afleveret min eksamensopgave.

Har I en TBR-jar, og får I den brugt?

8 thoughts on “TBR-jar

 1. Ih hvor blev den fin! 😀
  Så ender vi forhåbentlig ‘aldrig mere’ med at spilde tid på bare at tænke over hvilken bog den næste skal være… 😉

  1. Ja, jeg er også ret glad for den, selvom R’et godt kunne have været lidt pænere, og forskellige farvede sedler ville have været seje. Men nu er den lavet, og så kan jeg jo altid forbedre dens udseende en dag, jeg keder mig 😉

   Og ja! Det håber jeg virkelig. Det kunne i hvert fald være rart, hvis det ikke sker helt så ofte 🙂

  1. Haha, men det er nu lidt hyggeligt at have alligevel. Og ellers er den vel fin pynt? Jeg stemmer i hvert fald for, du laver en 😉

   1. Måske man så bare burde læse i stedet for at bruge tid på at lave en.. Tænker det tager tid at lave 😉 (men laver nok en, fordi det er sjovt.. Og måske man så for øje for hvilke bøger man egentlig har)

    1. Haha, måske. Men min tog vidst sammenlagt 45-60 min at lave – det der tog længst tid var faktisk at folde alle sedlerne 😉

  1. Haha, jeg ved heller ikke selv, hvor meget jeg vil få brugt det. Men det er vel rart at have muligheden? 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *