“Rebel Belle” af Rachel Hawkins

Rebel BelleTitel: “Rebel Belle”
Forfatter(e): Rachel Hawkins
Serie: Rebel Belle #1
Sideantal: 345
Forlag: Putnam Juvenile
Udgivet: 8.4.2014
Læst på: Engelsk

Harper Price, peerless Southern belle, was born ready for a Homecoming tiara. But after a strange run-in at the dance, Harper’s destiny takes a turn for the seriously weird. She’s imbued with the powers of a Paladin, a guardian with agility, super strength and lethal fighting instincts.

Just when life can’t get any more disastrously crazy, Harper finds out who she’s charged to protect: David Stark, school reporter, subject of a mysterious prophecy and possibly Harper’s least favorite person. Things get complicated when Harper starts falling for him – and discovers that David’s own fate could very well be to destroy Earth.

Jeg havde virkelig store forventninger til denne bog, på trods af jeg faktisk ikke vidste helt så meget om den. Jeg havde selvfølgelig hørt en del om den, da den virkelig hurtigt blev hypet, men jeg prøvede på at høre så lidt som muligt om selve plottet – og det lykkedes faktisk ret godt. Jeg var dog alligevel sikker på, det helt sikkert ville blive spændende læsning, og jeg glædede mig meget til at få den læst.

Bogen startede virkelig spændende ud, og jeg var hooked lige fra de første kapitler. Jeg måtte simpelthen vide, hvad det hele handlede om, og hvad der ville komme til at ske. Og sådan fortsatte det faktisk gennem resten af bogen. Jeg havde SÅ svært ved at lægge den fra mig, og siderne fløj forbi.

Jeg elskede at historien på en måde var om en helt normal teenagepige, hendes liv og problemer. Men at den også samtidig indeholdte noget fantasy, og nogle virkelig fantastiske actionscener, som alle nærmest blev afspillet som en film i mit hoved. Derudover elskede jeg bare hele konceptet, og selvom det til tider måske virkede lidt langt ude, så fungerede det i mine øjne helt perfekt.

Derudover var jeg vild med personerne, og især Harper og David var virkelig skønne. Harper var simpelthen så kick-ass! Men samtidig var hun fuldt ud en helt ‘almindelig’ teenagepige, der elsker tøj, sko og makeup, og i det hele taget går meget op i sit udseende og væremåde. David var bare den helt perfekte (og til tider) kiksede nørd, som jeg på ingen måder kunne lade være med at holde af. Derudover elskede jeg samspillet mellem Harper og David, og at følge med i udviklingen af deres indbyrdes forhold, som mildest talt ikke er helt så godt i starten af bogen.

Bogens sprog flød virkelig godt, og var helt sikkert også med til at gøre, at siderne nærmest vendte sig selv. Det var skrevet så let, men alligevel så passende for historien, og gjorde læsningen både sjov og fangende. Bogen og sproget fik mig til at grine og trække på smilebåndet op til flere gange, hvilket var helt perfekt! Og helt sikkert fik mig til at nyde bogen endnu mere.

Jeg glæder mig virkelig til at læse næste bog i serien, og håber den er mindst ligeså spændende som denne.

Bedømmelses hjerter - 4,5 ud af 5


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *