Prioteringer

Lige nu er efterårets Read-a-Thon godt i gang, og flere hundrede læsere verden over sidder lige netop nu med næsen i en bog. Jeg valgte i går aftes, at jeg ikke ville deltage, da jeg hellere ville hygge med min familie. Således har det meste af min dag stået på shopping med min mor, søster og mormor, og i morgen skal jeg på loppemarked (og forhåbentlig slæbe en masse bøger med hjem).

Alligevel kan jeg jo ikke lade bøgerne ligge. Det er lørdag, min familie ser fjernsyn og jeg sidder i hjørnet af sofaen med en stak bøger foran mig, og en opslået bog i min hånd. Jeg har netop færdiglæst Prepper af Lise Bidstrup, og er startet på Blå Lys af Jon Brændsgaard Toft. Prepper blev jeg ret positivt overrasket over, og jeg nød de timer, jeg havde i dens selskab.

Selvom jeg ikke sådan officielt deltager i Read-a-Thon, så er der en del af de andre danske bogbloggere, der gør det. Så jeg synes da lige, I skal smutte forbi dem, og se hvordan det går dem, og evt. heppe lidt på dem nu her, hvor trætheden måske er begyndt at komme snigende.

Her kommer der derfor links til dem, som jeg kunne finde et løbende opdateringsindlæg (mangler der nogle så skriv en kommentar! Jeg vil nemlig også gerne følge med) på. Mange af de andre opdaterer dog også løbende på Twitter. Boghunden, Boghylden, Cacumen, Frk. Hyms, Paperback CastlesSkrivepulten og Twenty years from now.

5 thoughts on “Prioteringer

  1. Jeg skrev kun på twitter imens, da jeg valgte at have computeren lukket, for ikke at blive distraheret. Men det var super hyggeligt at være med og fik læst en god sjat. 😀

    1. Det forstår jeg godt. Det tror jeg også ville have været min taktik. Men det var godt, du synes, det var hyggeligt 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *