On My Shelf Tag #3

On My Shelf Tag #3Jeg havde lige lyst til at lave endnu en omgang af dette tag. Mine bogreoler er nemlig pt. virkelig fine, og samtidig er der en form for semi-orden i dem, så jeg tænkte, at det kunne være hyggeligt at vise jer lidt flere bøger frem, som har fået en plads i mine reoler. Især fordi der pt. kun står bøger, som jeg er ret interesseret i snart at læse eller allerede har læst.

Jeg spurgte efter lidt tal på Twitter, og det kom der nedenstående ud af:

3 – 21: Djævlens lærling af Kenneth Bøgh Andersen
Denne er fundet på tilbud i Kvickly til 20 kr. Ja, faktisk fandt kæresten og jeg hele serien til 20 kr. stk., og da min kæreste virkelig gerne ville læse serien, så kom den med hjem. Senere hen har jeg så fundet ud af, hvad serien egentlig handler om, og jeg har ret meget lyst til at læse den. Især nu når der kommer en ny bog i serien lige om lidt. Jeg skal derfor virkelig også snart have taget mig sammen til at starte på den.

14 – 22: Den store kærlighed af Sarah Dunn
Jeg kan faktisk ikke huske, hvor denne bog kommer fra. Jeg fandt den engang i blandt nogle andre af mine forældres bøger, da jeg boede hjemme, og så læste jeg den. Jeg husker den som værende ret god – jeg har i hvert fald læst den mere end én gang. Jeg husker dog ikke så meget af historien, og det kunne derfor være ret fedt at genlæse den på et tidspunkt. Især fordi jeg egentlig tror, jeg var “for ung”, da jeg læste den, så det kunne være interessant at se, hvad jeg synes om den nu.

7 – 17: Akavet af Ronnie Andersen
Denne fik jeg tilsendt som en del af en overraskelsespakke fra Rosinante og Co. ifm. mit indlæg om sex i YA. Pakken indeholdte tre bøger, som de synes har sex som en god og naturlig del af plottet. Jeg har læst de to andre bøger men desværre ikke denne endnu. Jeg glæder mig dog til det – især fordi formatet af den er ret specielt. Desuden har jeg tidligere læst Date med en engel af Andersen, og den kunne jeg ret godt lide.

2 – 14: Cress af Marissa Meyer
Denne bog har jeg byttet mig til via Arnold Buscks “Byttereol” i Svendborg. Dens støvcover er en smule smadret, men da den stod der på hylden helt gratis (jeg skulle alligevel af med byttebogen), så måtte den altså med hjem! Også selvom det er den eneste bog i serien, som jeg ejede. Irene har dog lige givet mig Cinder til Kindle i fødselsdagsgave, så nu kan jeg endelig få startet på serien, hvilket jeg glæder mig helt vildt til. Den har jo fået SÅ meget ros.

4 – 16: Vandets vogter af Emmi Itäranta
Denne har jeg fået som en overraskelse fra Turbine. Jeg kendte ikke bogen før, den dukkede op i min postkasse. Den lyder dog helt utrolig spændende, og faktisk forstår jeg slet ikke, hvorfor jeg endnu ikke har læst den. Den står i hvert fald ret højt på min TBR.

13 – 20: Hereafter af Tara Hudson
Denne bog har jeg fået af søde Rikke, som vidst nok havde både én dansk og engelsk udgave af den, og derfor bare gerne ville af med det engelske eksemplar. Og da jeg havde overvejet at læse bogen i noget tid, så var der ingen tvivl om, at den ville jeg gerne have med hjem. Jeg har dog endnu ikke fået læst bogen, men jeg glæder mig meget til, at jeg når til den en dag.

Har I læst nogen af bøgerne? Hvis I skal udvælge én bog, som jeg skal læse inden alt for længe, hvilken skal det så være?

4 thoughts on “On My Shelf Tag #3

  1. ‘Hereafter’ var jeg ret glad for, men jeg kan ikke huske særlig meget af den.. Måske burde jeg få den genlæst!
    ‘Cinder’ har stået på min bogreol for evigt (ikke for evigt, men overdrivelse fremmer forståelse) og jeg vil SÅ gerne læse den, jeg er bare aldrig rigtig nået til den..
    Og ‘Djævlens Lærling’ vil jeg også gerne have læst – dog har jeg kun etteren på reolen og jeg vil gerne have de efterfølgende også, så jeg kan få læst dem alleeeee! 😀

    1. Gør det! Og få lige mig til at tage mig sammen til at læse den 😀 😉

      Åh, alle de bøger man så gerne vil læse. Hvorfor kan man ikke bare læse dem alle på samme tid? Det kunne være så godt! 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *