“Maybe Someday” af Colleen Hoover

Maybe SomedayTitel: “Maybe Someday”
Forfatter(e): Colleen Hoover
Serie: –
Sideantal: 367
Forlag: Atria Books
Udgivet: 18.3.2013
Læst på: Engelsk

At twenty-two years old, aspiring musician Sydney Blake has a great life: She’s in college, working a steady job, in love with her wonderful boyfriend, Hunter, and rooming with her good friend, Tori. But everything changes when she discovers Hunter cheating on her with Tori—and she is left trying to decide what to do next.

Sydney becomes captivated by her mysterious neighbor, Ridge Lawson. She can’t take her eyes off him or stop listening to the daily guitar playing he does out on his balcony. She can feel the harmony and vibrations in his music. And there’s something about Sydney that Ridge can’t ignore, either: He seems to have finally found his muse. When their inevitable encounter happens, they soon find themselves needing each other in more ways than one…

Jeg vidste stort set intet om denne bog, før jeg gik i gang med den. Kun at den (og Colleen Hoovers andre bøger) har fået virkelig gode ratings, og at flere har kaldt den en af deres nye yndlingsbøger. Hvilket jeg virkelig godt kan forstå! Jeg blev nemlig selv fuldstændig forelsket i bogen, og det er uden tvivl blevet en af mine yndlingsbøger.

Historien var helt fantastisk, og jeg var fuldstændig opslugt af den fra start til slut. Der var så mange lag i den, og jeg var virkelig begejstret over, at det ikke bare var den ’typiske’ lette kærlighedshistorie. Samtidig hadede jeg dog også historien til tider – ikke fordi jeg ikke kunne lide den, men simpelthen pga. den måde, den fik mig til at føle. Jeg kunne nemlig ikke rigtig lide flere af de ting, der skete, men samtidig håbede jeg på, de ville ske; bogen splittede mig altså ret meget.

Bogens personer var også fantastiske, og de føltes meget virkelige for mig. Jeg synes, de opførte sig meget passende efter deres alder (i starten af tyverne), og man/jeg kunne på ingen måder lade være med at holde af/med alle personerne i bogen, da deres forskellige følelser kom virkelig godt til udtryk. Hovedpersonerne Sydney og Ridge burde jeg nok til tider have været ret irriteret over, men jeg forstod og følte så godt med dem, at jeg virkelig ikke kunne andet end at holde af dem hele vejen igennem.

Bogens historie bliver desuden fortalt ud fra både Sydney og Ridge synsvinkel, hvilket fungerede fuldstændig perfekt. På den måde lærte man dem begge rigtig godt og kende, og jeg elskede at læse om deres forskellige tanker og følelser.

Bogens sprog var virkelig perfekt! Der var så mange fine sætninger, som jeg blev nødt til at læse flere gange, fordi jeg simpelthen ikke kunne slippe dem igen; de var nemlig så rammende. Derudover er der lyrics igennem bogen, og disse var virkelig også så smukke. Jeg faldt i hvert fald for dem alle, og har hørt hele bogens soundtrack igennem utallige gange efter læsningen af bogen. Desuden bliver der benyttet rigtig mange sms’er og chatbeskeder i bogen, og disse var for det første stillet rigtig godt op, så man på ingen måder var i tvivl om, at det f.eks. var sms’er, og for det andet var de skrevet på den måde, som man ’normalt’ vil skrive på i virkeligheden.

Alt i alt var det en fantastisk bog, som jeg virkelig vil anbefale alle, der er fan af New Adult-genren, at læse. Derudover er det helt sikkert ikke sidste gang, jeg har læst bogen eller noget af Colleen Hoover i det hele taget.

Bedømmelses hjerter - 5 ud af 5


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *