Læse-update #4: Maj

Læse-update #4 - MajLæste bøger: | “Er du okay, Marie” af Anika Eibe | “Den lille prins” af Antoine de Saint-Exupéry | “Rød dronning” (“Red Queen”, #1) af Victoria Aveyard | “Higher, Further, Faster, More” (“Captain Marvel” (“Marvel NOW”), #1-6) af Kelly Sue DeConnick & David López | “Friendship to the Max” (“Lumberjanes”, #5-8) af Noelle Stevenson, Grace Ellis, Shannon Watters, Brooke Allen & Maarta Laiho | “Nimona” af Noelle Stevenson | “Extraordinary Machine” (“Bitch Planet”, #1-5) af Kelly Sue DeConnick, Valentine De Landro, Taki Soma & Robert Wilson | “Bare en dag” (“Just One Day”, #1) af Gayle Forman | “Mio, min Mio” af Astrid Lindgren |

Købte bøger: | “More than this” (“More than this”, #1) af Jay McLean (Kindle)| “The Way to Game the Walk of Shame” af Jenn P. Nguyen (forudbestilling)| “A Million Miles Away” af Lara Avery (forudbestilling)| “Summer Days & Summer Nights” af Stephanie Perkins (red.) (forudbestilling)| “It Ends With Us” af Colleen Hoover (forudbestilling) | “Falling Hard” (Falling Fast #2) af (Kindle) af Tina Wainscott | “Samlede digte” af H. V. Kaalund | “Digte” af Ludvig Holstein | “As You Breathe Again” (The Walker Boys #2) af Molli Moran (Kindle) |

Månedens bedste bog: Jeg vakler ret meget mellem “Nimona” af Noelle Stevenson og “Bare en dag” af Gayle Forman. Jeg elskede nemlig dem begge så højt. Jeg tror derfor heller ikke, jeg kan vælge mellem dem. Slet ikke når de er så forskellige, som de er. For dem begge gælder det dog, at jeg kom til at elske dem pga. personerne i dem. Begge bøger indeholder nemlig personligheder, som jeg slet ikke kunne lade være med at holde af. Desuden var historierne i dem begge virkelig også bare fantastiske.

IMG_9043Månedens største overraskelse: Det er helt klart “Rød dronning” af Victoria Aveyard. Jeg har hørt så meget blandet om bogen, og det virker til, det mest af alt er én, man enten elsker eller hader. Og jeg troede egentlig lidt, jeg ville falde i den sidste kategori. Det gjorde jeg dog bestemt ikke. Jeg kunne nemlig virkelig godt lide bogen! Nej, den er ikke videre original, men historien og universet var interessant, og jeg fandt bogens personer virkelig gode. Desuden synes jeg egentlig også, at Aveyard trods alt fik flettet lidt originalitet ind i historien.

Månedens største skuffelse: Det må nok være “Mio, min Mio” af Astrid Lindgren. Ikke fordi jeg som sådan fandt den dårlig; den var bare ikke rigtig, som jeg huskede den. Faktisk fandt jeg den på én og samme tid både lidt for langtrukken og lidt for hurtig. Historien udviklede sig virkelig hurtigt, men alligevel tog jeg mig selv i at kede mig en del. Jeg tror bare, det er sådan en bog, som man får mest ud af som barn. Jeg vil i hvert fald nok bare glemme denne genlæsning, og huske tilbage på da jeg fik den læst højt i tredje klasse.

Den kommende måned byder på: Afslapning og masser af læsning! Jeg skal som nævnt her have gjort et godt indhug i min anmelderstak, men derudover har jeg selvfølgelig også et par andre læseplaner. Jeg skal selvfølgelig have læst bogen til juni månedes udfordring i Flyvehjørnet (mere om den i morgen), og så regner jeg med at deltage i #KæreWonders, som Michelle og Louise står bag. Dette vil altså sige, jeg skal have læst “Det Gyldne Kompas” af Philip Pullman i løbet af måneden. Læseplanerne for juni er altså forholdsvis åbne endnu, hvilket passer mig helt fint. 🙂

Opsamling på måneden: Som forudset bestod maj mest af skrivning af mit bachelorprojekt. Jeg synes dog, at skrivningen gik ret godt, og jeg havde derfor overskud til at slappe af med læsning. Det var dog rart at blive færdig med projektet, for det gav trods alt endnu mere overskud. Hvilket jeg virkelig trængte til! Desuden har det altså virkelig bare været så rart at kunne lave lige præcis det, jeg har haft lyst til de sidste par dage.

Hvordan var jeres maj? Og har I nogle bestemte læseplaner for juni?

8 thoughts on “Læse-update #4: Maj

  1. Sikke mange bøger du har fået læst på trods af din bachelor! Jeg kan ikke sige det samme om mig selv, selvom jeg blot skulle have overstået en enkelt eksamen. God sommer!

    /Www.mitbogunivers.blogspot.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *