Læse-update #30: August

Læste bøger: | “Eyes Turned Skyward” af Rebecca Yarros | “Beware the Kitten Holy” af Noelle Stevenson | “Friendship to the Max” af Noelle Stevenson | “A Terrible Plan” af Noelle Stevenson | “The Loneliest Girl in the Universe” af Lauren James | “Out of Time” af Noelle Stevenson | “Band Together” af Noelle Stevenson | “Sink or Swim” af Shannon Watters | “Tæsk og tuba” af Jesper Roos & Ole Sønnichsen | “Kvinden i vinduet” af A. J. Finn | “Kastanjemanden” af Søren Sveistrup | “Ham” af Elle Kennedy & Sarina Bowen | “Os” af Elle Kennedy & Sarina Bowen | “Akkanas gåde” af Boris Hansen |

Købte bøger: | “Not So Nice Guy” af R.S. Grey (Kindle) | “The Chase” af Elle Kennedy (Kindle) |

Månedens bedste bog: Jeg forstår simpelthen ikke, hvorfor jeg først har læst “Eyes Turned Skyward” nu. Den var nemlig så skøn og uden tvivl månedens bedste bog. Jeg blev godt nok ikke blæst fuldkommen omkuld af den, som jeg f.eks. gjorde af “Full Measures”. Men historien har alligevel sat sig ret godt fast i mit hjerte, og jeg glæder mig allerede til en dag at genlæse den. At jeg fløj fuldstændig igennem den gjorde bestemt heller ikke læseoplevelsen ringere.

Månedens største overraskelse: Det må være “Kastanjemanden”. Altså jeg havde en forventning om, jeg nok ville kunne lide den. Den har jo fået rigtig gode anmeldelser, og jeg var ret stor fan af “Forbrydelsen”, så det kunne vel ikke gå helt galt? Hvilket det bestemt heller ikke gjorde! Jeg hørte bogen som lydbog, og på trods af den er knapt 14 timer, så hørte jeg den på under et døgn. Da jeg først begyndte at lytte, kunne jeg nemlig ikke stoppe igen. Den er simpelthen så super fængende. Og selvom den var en smule kliché, så betød det ingenting i forhold til, hvor underholdt jeg var undervejs.

Månedens største skuffelse: “Kvinden i vinduet.” Og det er uden nogen form for tvivl i mit sind. Jeg glædede mig sådan til at læse den og endte med at blive dybt skuffet. Historien var egentlig fin, og jeg blev komplet overrasket af plottet op til flere gange. Desværre husker jeg alligevel mest læseoplevelsen som værende kedelig og langtrukken. Hvilket ikke ligefrem er det man håber, når man begynder på en thriller.

Opsamling på måneden: August har budt på lidt af hvert. Både rolige dage i sengen, men også masser af fart over feltet. Vi har været til fødselsdag, jeg har haft fødselsdag, og så har jeg skam også lige fundet tid til at blive ramt af en træls omgang forkølelse. Måneden er forløbet med opstart i dagpleje efter ferie, opstart af Alex’ nye arbejde og forberedelse til jeg også starter lige om lidt. Det har dog også været en rigtig fin læsemåned med en god blanding af forskellige ting. Noget bedre end andet – men overordnet tænker jeg på måneden som ret god på både på kvantitet og kvalitet.

Den kommende måned byder på: Opstart af mit praktikforløb, hvilket jeg glæder mig så meget til. Det bliver helt sikkert hårdt at komme i gang igen, men jeg er også bare så klar til at lave andet end at skifte bleer og underholde baby. Det bliver jo så godt at komme ud og rent faktisk bruge min hjerne igen. 😉 Men fordi det nok bliver hårdt, så har vi ikke de store planer på programmet. Der skal nemlig bare være plads til ro og afslapning i weekenderne – udover alle de praktiske opgaver, der også skal ordnes. Jeg tør derfor heller ikke at sige noget om, hvordan min læsning bliver. Jeg er nemlig sikker på, jeg først lige skal ind i en rutine. Så alt hvad jeg får læst i løbet af måneden er sådan set fint. Så længe jeg husker at prioritere læsningen i hverdagen. Det afholder mig dog ikke fra at havde lavet et forsøg på en TBR, som kan ses på Instagram i løbet af dagen.

Hvordan var din august?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *