Læse-update #28: Juni

Læste bøger: | “Hjertestorm/Stormhjerte” af Annette Herzog, Katrine Clante og Rasmus Bregnhøi | “Tigerhjerte” af Lise Villadsen | “Memento” af Mathieu Reynès | “Pssst!” af Annette Herzog og Katrine Clante | “Indigo” af Mathieu Reynès | “Kludedukken” af Daniel Cole | “Mira” af Sabine Lamire og Rasmus Bregnhøi | “Mira #2” af Sabine Lamire og Rasmus Bregnhøi | “Præsidenten er forsvundet” af Bill Clinton og James Patterson | “Simon vs. verdens forventninger” af Becky Albertalli | “Kvinden mellem os” af Greer Hendricks og Sarah Pekkanen |

Købte bøger: | “Ask konge taber” af Camilla Wandahl | “Big game” af Dan Smith | “Kvinden i vinduet” af A. J. Finn | “Freddy & Monstrene #1-5” af Jesper W. Lindberg |

Månedens bedste bog: Det kunne godt havde været “Tigerhjerte”, men den får istedet pladsen i næste kategori. Istedet er det selvfølgelig “Simon vs. verdens forventninger” af Becky Albertalli. Den bog som jeg burde havde læst for længe siden. Jeg slugte den på en aften og var vild med hvert et ord. Jeg forstår i hvert fald på alle måder hypen omkring den, og jeg skal uden tvivl også have set filmen. Det er nemlig sådan en sød fortælling, som jeg er sikker på, jeg ikke kan få nok af.

Månedens største overraskelse: “Tigerhjerte” var en komplet overraskelse for mig – men bestemt en helt fantastisk én. Altså jeg vidste med det samme, jeg læste bagsideteksten, at jeg ville komme til at elske den. Men jeg anede ikke, den eksisterede før, ganske få dage før, jeg læste den. Jeg har åbenbart bare slet ikke lagt mærke til den rundt omkring. Men det var en helt fantastisk læseoplevelse, som faktisk var virkelig tæt på at kaste mig ud i en læsetørke. Da jeg havde vendt sidste side, ville jeg nemlig bare gerne læse præcis samme historie i en anden bog igen. Hvilket jo selvfølgelig ikke var en mulighed. 😉

Månedens største skuffelse: Jeg havde forventet noget ret andet af “Kludedukken”, end det jeg reelt fik. Jeg var f.eks. overbevist om, det ville være en hurtig, intens og mega spændende bog, men det var det desværre ikke. Tempoet haltede til gengæld en del, og samtidig sad jeg lidt tilbage med en ‘meh’-følelse efter endt læsning. Det meste af bogen er også allerede glemt, så det er desværre heller ikke en bog, der på nogen måde har sat sig fast hos mig.

Opsamling på måneden: Det her bliver mest af alt en opsamling på familielivet. Der er nemlig sket en del forskelligt på den front i løbet af juni. Først og fremmest er Tim startet i dagpleje, hvilket er gået over al forventning. Han elsker det og er nærmest ikke til at tvinge med hjem igen. Fordi jeg stadig går hjemme, har vi valgt at køre med en stille og rolig indkøring. Ikke fordi behovet som sådan ser ud til at være der, men det har alligevel været rart at tage det lidt i etaper. Udover det har Tim jo også haft fødselsdag! Tænk at min lille baby allerede er 1 år. Det er simpelthen så mærkeligt! Desværre var han syg på sin fødselsdag, men han blev nu alligevel fejret rigtig godt. Desuden er han helt vild med alle de forskellige gaver, som han var så heldig at få.

1 år betød også både børneundersøgelse og endnu en omgang stik. Og heldigvis er han helt, som han skal være. Han er lidt til den lille side vægtmæssigt, men han følger sin egen kurve så fint, så på det punkt ligner han nok også bare sin far. Det er i hvert fald ikke mine gener, der gør ham høj og tynd. 😉 Når nu man er et år, så er det jo også på tide at lære nye ting. Og således tog han sine første små skridt helt selv i mandags. <3

Den kommende måned byder på: Ferie, familie og hygge. Vi har endnu ikke nogle faste planer, men jeg er sikker på, vi nok skal få fyldt juli op med en masse dejlige stunder. Der er i hvert fald allerede småplaner om zoo-besøg, huspasning og bedsteforældrebesøg. Og for mit vedkommende er der selvfølgelig også planer om masser af læsning. Gerne på en strand et sted, hvis det skal være helt perfekt. Hvad jeg skal læse er endnu ikke planlagt, men sommeren giver mig altid lyst til lette kærlighedsromaner. Så mon ikke det bliver til en del af disse? Uanset hvad opdaterer jeg selvfølgelig omkring det herinde.

Hvordan var din måned, og hvilke planer har du for juli?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *