Læse-update #25: Marts

Læste bøger: | “Sprækker i virkeligheden” af Camilla Wandahl og Caroline Ørsum | “Strengt fortroligt” af Karen Cleveland | “Udstillet” af Nicole Boyle Rødtnes | “Godnathistorier for rebelske piger” af Elena Favilli og Francesca Cavallo | “The Cloud Searchers” af Kazu Kiibuishi | “The Last Council” af Kazu Kibuishi | “Kære dumme døde Vik” af Caroline Ørsum | “Søvnløs” af Nick Clausen | “Dødens galleri” af Chris Carter |

Købte bøger: | “Under sløret” af Nicole Boyle Rødtnes | “Vent på mig” af Jennifer L. Armentrout | “Finding Cinderella” af Colleen Hoover | “Dødens galleri” af Chris Carter |

Månedens bedste bog: I marts udkom den nyeste af Chris Carters bøger på dansk, og jeg måtte selvfølgelig læse den med det samme. Derfor er det heller ikke rigtig nogen overraskelse for mig, hvilken bog der havner under denne kategori. Det er nemlig uden tvivl “Dødens galleri”. Der var godt nok lidt i bogen, der irriterede mig en smule – men den formåede stadig at være virkelig fed og fastholde mig fuldstændig hele vejen igennem.

Månedens største overraskelse: Det må være “Godnathistorier for rebelske piger”. Sandheden er nemlig, at jeg faktisk gik ind til den med en vis skepsis, og jeg nok kun fik den læst nu, fordi Rikke roste den helt vildt. Den var nok bare blevet lidt for hypet til min smag. Men jeg kastede mig over den – og to timer efter havde jeg slugt hvert et ord. Den var både helt fantastisk og noget af det mest inspirerende, jeg nogensinde har læst. Jeg glæder mig derfor også helt vildt til en dag at dele den med Tim.

Månedens største skuffelse: Jeg blev desværre en anelse skuffet over hele tre bøger i løbet af måneden. Men den der skuffede mig mest, var nok “Kære dumme døde Vik”. Jeg var nemlig ret vild med den, og jeg ville sådan havde ønsket, jeg havde elsket den. Desværre var den bare alt for forudsigelig til min smag, og derfor gættede jeg også rimelig tidligt bogens plot twist – og det ødelagde desværre læseoplevelsen en smule for mig.

Opsamling på måneden: Marts endte med at byde på en ret stor omvæltning herhjemme. Måneden startede nemlig ud med, at Alex tog på et jobkursus, og før ugen var til ende, stod han med en aftale om start på virksomhedspraktik ganske få dage efter. Dagene i måneden er derfor også mest af alt gået med at falde til i vores nye hverdag, hvor vi ikke længere begge går hjemme sammen med Tim. Det er måske ikke den store forandring for andre, men vores barsel har hovedsageligt været fælles indtil nu, så det er lidt mærkeligt, Alex pludselig er væk i dagtimerne.

Desuden har Tim fået to tænder mere i løbet af måneden, og så er han ved at gå ind i et nyt tigerspring, som udfordrer os lidt herhjemme. Især i kombination med at han også pludselig skal undvære sin far meget mere, end han plejer. Han har derfor både været enormt pylret, sur og fræk i løbet af måneden, hvilket har gjort, at jeg ikke har haft så meget fritid. Vores weekender har nemlig også været fyldt op med planer. Men jeg kan mærke på mig selv, at læsningen netop er virkelig vigtig for mig i hverdagen. Den får mig nemlig til at slappe ordentligt af. Jeg har derfor flere gange ladet rod være rod, og i stedet forkælet mig med lidt læsning, mens Tim har sovet. Og således har jeg på en eller anden måde fået læst alle de bøger, som jeg har i løbet af marts.

Den kommende måned byder på: Lidt mere ro på hjemmefronten – forhåbentlig. Af lidt mere interessante ting så skal jeg til et YA-event i København d. 14. april, hvilket jeg glæder mig helt enormt meget til. Både fordi det kommer til at blive så fedt, men også fordi det betyder, jeg endelig skal se Rikke igen. Vi har ikke fået set hinanden siden november 2016, og jeg savner hende helt vildt, så det bliver så fantastisk. Jeg glæder mig i hvert fald til et kram. <3

Derudover skal jeg måske også et lille hurtigt smut til Sverige – for at købe glutenfrie varer og babymad. Ja, jeg tager på de vildeste eventyr. Ej, min søster skal til koncert i København og har overtalt mine forældre til at køre, og så ville det jo være perfekt lige at smutte over broen og få fyldt lagret herhjemme op. Af hensyn til læsning så håber jeg på at nå videre igennem mine anmeldereksemplarer. Der udkommer dog samtidig også en del nye og spændende titler, som også trækker ret meget i mig, så nu må vi se, hvor meget jeg når. Men jeg vil have det som en prioritet, at jeg skal huske at læse – og gerne hver dag. Også selvom det måske kun blive til 10 sider. Det er jo trods alt bedre end intet.

Var marts god ved dig?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *