Læse-update #21: November

Læste bøger: | “Fortid er alt jeg har” af Adam Silvera | “Forræderiske hjerter” af Sandra Schwartz og Camilla Wandahl |

Købte bøger: | “Måske” af Dennis Jürgensen | “Mirakler udføres” af Dennis Jürgensen | “De hængte mænds hus” af Dennis Jürgensen | “Time Riders” af Alex Scarrow | “Litteratur” af Dan Ringgaard | “Benny og Brian møder Den Sorte Julemand” af Dennis Jürgensen | “De kom fra Blodsumpen 2” af Dennis Jürgensen | “Dødens mange facetter” af Dennis Jürgensen | “Det ukendte” af Dennis-Klubben |

Jeg har lidt været ramt af en læsetørke i løbet af november, hvilket nok skyldes en kombination af manglende tid, overskud og mere lyst til Netflix. 😉 Eller også er det fordi, jeg simpelthen har overvældet mig selv med bøger. Jeg har nemlig ikke engang tal på, hvor mange bøger, jeg pt. er i gang med. Hvilket desværre gør, at jeg altid har meget svært ved at finde ud af, hvad jeg skal læse i de små stunder, hvor jeg egentlig gerne vil samle en bog op. Jeg har derfor nærmest heller ikke fået læst i løbet af måneden. Eller jo, jeg har læst; men det har været meget hist og her i forskellige bøger. Jeg blev dog så hooked så hooked på både “Fortid er alt jeg har” og “Forræderiske hjerter”, at jeg læste dem færdig på ret kort tid. Jeg havde nemlig vildt svært ved at lægge dem fra mig igen. Desværre smittede det bare ikke af på resten af min læsning.

November har dog budt på bøger i anden form end via læsning. Lørdag d. 11. november satte jeg nemlig kursen mod Sjælland og Bogforum, og på trods af transportmæssige forhindringer, så endte det med at blive en helt fantastisk dag. Jeg fik nemlig både hilst på en masse søde folk, kigget bøger i massevis og slæbte også en rigtig fin stak med mig hjem. Og apropos det så har november i det hele taget budt på en ret stor udvidelse af min bogsamling. Jeg er nemlig blevet forkælet af både forlag og mig selv (som man jo ikke må glemme. ;)). Måneden har dog også handlet rigtig meget om baby, som nu er 5,5 måned. Han har nemlig udviklet sig helt vildt i løbet af november og har f.eks. knækket koden til, hvordan man kommer frem. Han kravler ikke rigtig endnu, men frem kommer han i den grad alligevel. Derfor har vi også intensiveret boligjagten, og nok omkring 70% af min fritid i øjeblikket bruges derfor på at tjekke forskellige boligsider ud. Så sig lige til hvis du kender til en lejebolig i Odense, Ringe, Langeskov eller Nyborg til maks. 7000 (inkl. forbrug), hvor husdyr er tilladt, og som har en eller anden form for udendørsområde tilknyttet. Vi er lettere desperate efterhånden. 😉

Hvordan var din november? Fik du læst noget godt?

2 thoughts on “Læse-update #21: November

  1. Ligesom dig fik jeg heller ikke læst så meget. Netflix tiltrak meget mere. Jeg håber I snart finder en større lejlighed for hvor må det være trængt i en kollegielejlighed med 2 voksne, et barn plus kat.

    1. Netflix er altså også bare rar nogle gange 🙂 Tak! For ja, det er efterhånden lidt trængt – især nu her hvor Tim er begyndt at kunne komme rundt. For selvom det jo sagtens kan lade sig gøre, så er det bare ikke helt så nemt at babysikre en lejlighed, som er virkelig fyldt 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *