Læse-update #19: September

Læste bøger: | “Dark Matter” af Blake Crouch | “Alias Alex” af Jenn Bennett | “Bag lukkede døre” af B. A. Paris | “40 uger efter” af Cana Buttenshøn | “Sendt til tælling” af Kristen Callihan |

Købte bøger: | “Ursiderne” af Nanna Foss | “Relief #1-4” af Dennis Jürgensen |

Månedens bedste bog: Jeg synes faktisk, jeg har fået læst nogle rigtig gode bøger i løbet af måneden. Jeg tror dog, det er “Sendt til tælling”, der ender med at vinde titlen. Den var nemlig lige præcis det, som jeg havde håbet på, den ville være. Den var nemlig både sød, sjov og hot – og i den helt rette kombination! Desuden mindede mig en del om “Off Campus”-serien af Elle Kennedy, og det er ment på allerbedste vis.

Månedens største overraskelse: Det er uden tvivl “Dark Matter”. Jeg havde godt nok hørt virkelig meget godt om den, men jeg var stadig en smule skeptisk. Især fordi den lød ret mystisk, og folk ikke rigtig ville fortælle så meget om den. Jeg endte dog med at sluge den fuldkommen, og det var sådan en fed historie, som jeg helt får lyst til at genlæse, nu jeg skriver om den. Og det er jo altid et godt tegn. Jeg er derfor også rimelig sikker på, den ender med at være på listen over de bedste bøger, jeg har læst her i 2017. Den er i hvert fald virkelig god.

Månedens største skuffelse: Jeg er heldigvis ikke rigtig blevet sådan rigtig skuffet over noget i september. Men hvis jeg skal vælge en, så må det nok blive “40 uger efter”. Altså jeg synes, den var virkelig god, og jeg nød helt klart min læsning af den. Jeg synes bare samtidig, at den mindede lidt for meget om alt det andet, der er på markedet. Hvilket skuffede mig en smule. Jeg havde ikke forventet noget banebrydende, men jeg havde nok alligevel forventet en smule mere, end det jeg fik. Det er dog helt klart stadig en bog, jeg klart vil anbefale at man købe til andre i barselsgave.

Opsamling på måneden: September bød på de sidste forberedelser til barnedåb og afholdelse af denne. Som forresten endte med at blive en virkelig skøn dag, og Tim klarede det hele så flot. Den har dog også budt på en omgang forkølelse til mig og en god omgang travlhed. August blev ydermere måneden, hvor mig og Tim for første gang mødtes med mødregruppen (eller i hvert fald to af dem + deres babyer), hvilket var super hyggeligt. Derudover har vi været på Zoo-besøg, Tim er blevet vaccineret, og det lille pus har netop i onsdags fået sin første tand. Og så kunne mig og Alex fejre hele 7,5 års kærlighed i går <3 Der har altså været smæk på begivenhederne i det lille hjem i løbet af måneden, og derfor er der heller ikke blevet læst helt så meget, som jeg havde håbet. Heller ikke selvom jeg alligevel nåede igennem en god stak. Der er nemlig så mange spændende bøger, jeg gerne vil læse lige nu.

Den kommende måned byder på: Ro og afslapning! Alex har fødselsdag på fredag, men det skal vidst bare fejres med filmhygge. Derudover tror jeg kun, vi har planer om at få set lidt venner, og måske bliver det også til et enkelt Zoo-besøg mere. Vi har nemlig købt årskort, og det skal jo udnyttes. Især fordi Tim sover virkelig godt i den friske luft, og så er det jo perfekt at kunne trave Aalborg Zoo rundt i mens. Ydermere håber vi på, vi snart kan få samlet hele mødregruppen, så Tim kan møde endnu flere babyer. Det var nemlig et hit sidst! Jeg glæder mig dog også meget til midten af måneden, hvor afstemningen til Danish Book Blog Award slutter (læs mere her – og stem her), og jeg forhåbentlig går videre til finalen. Desuden er jeg blevet inviteret til at afholde en booktalk i Studenterhuset d. 17/10, og det glæder jeg mig virkelig også til. Det bliver så fedt at komme ud og rigtig få snakket bøger igen. Hvilket minder mig om, at jeg faktisk også er kommet med i en bogklub igen. Men det vil jeg fortælle mere om på et andet tidspunkt.

Hvilke (læse)planer har du for oktober?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *