Jeg ønsker mig

Der er simpelthen så mange bøger, jeg gerne vil eje. Derfor vil jeg lige som mange andre bloggere, ja, jeg er lidt langsom, hver uge vise en bog frem, som meget gerne måtte stå på min boghylde, men som jeg af forskellige årsager endnu ikke har fået fingre i. Disse indlæg vil altid komme om torsdagen.

Der vil komme links til, hvor bogen kan købes, så I hurtigt kan få fingre i den, hvis det er noget for jer. Hvis det er en dansk bog, vil jeg linke til Saxo, og hvis det er en engelsk bog, vil jeg linke til Amazon. Hvis der ikke er et link, er det fordi, jeg ikke har kunne finde den på nogle af siderne.

Der vil desuden komme et billede af bogen, samt en kort beskrivelse af den. Beskrivelsen vil højt sandsynlig også være hentet fra enten Saxo eller Amazon, og den vil derfor være på dansk, hvis det er en dansk bog, og engelsk hvis den er dette. Jeg er nemlig ikke super til at oversætte engelsk, og jeg tror/håber derfor, I får mest ud af det, hvis jeg gør det således.

Desuden regner jeg med, der kommer en lille beskrivelse om, hvorfor jeg gerne vil eje bogen.

Den første bog kommer på næste torsdag, og det er en bog, som jeg meget længe har ønsket mig, men som jeg endnu ikke har fået købt. Hvorfor ved jeg ikke, for jeg vil virkelig eje den på et tidspunk!

2 thoughts on “Jeg ønsker mig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *