Jeg ønsker mig #9

Min bogønskeliste er uendeligt lang, og der bliver hele tiden tilføjet flere og flere til den. Jeg vil derfor hver torsdag vise én bog(serie) frem, som jeg ønsker mig, så det måske kan give lidt inspiration til, hvilke bøger I kunne ønske jer.

I dag vil være lidt anderledes, end det plejer. Jeg vil nemlig i anledning af julen, vise hvilke bøger, der er på min ønskeseddel til juleaften. Nogle af bøgerne, har jeg vist før under dette tema, mens andre er nogle, jeg endnu ikke har nået at vise jer.

I får ikke et billede, da mine Photoshop/Paint skills ikke er helt så gode, og jeg har en opgave hængende over hovedet. Jeg håber derfor, I kan nøjes med en liste. Der er dog selvfølgelig stadig links – præcis som der plejer.

Danske

 • Amok af Richard Bachmann/Stephen King (Jep, jeg hader tilsyneladende min familie, og ønsker mig en bog, som der er virkelig (!) svær at få fat på)
 • Freddy & Monstrene 1-5 samlingen i én bog af Dennis Jürgensen (Endnu en bog der er svær at få fat på, da den er udgået. Dog trods alt ikke så svær som Amok)
 • Politi af Jo Nesbø
 • Steve Jobs af Walter Isaacson
 • Under kuplen af Stephen King

Engelske

Jeg glæder mig helt vildt til at se, om jeg får nogen af dem – og i det hele taget bare, hvad jeg får af gaver. Jeg er så dårlig til at vente på sådanne ting 😛

Hvilke bøger har I på jeres ønskeseddel til jul?

8 thoughts on “Jeg ønsker mig #9

 1. Freddy og Monstrene skulle være kommet i produktion igen, mener det var i oktober. Prøv Tellerups egen hjemmeside. jeg købte hvert fald bøgerne på Bogforum, i deres stand.

  1. Du har helt ret i, at de er kommet i produktion igen (hvilket er fantastisk!!), men det er bare desværre de enkelte bøger. Samlingen med dem alle fem er ikke blevet sat i produktion, og det er den, jeg aller helst vil have. Den er nemlig så nostalgisk for mig, da det er den udgave, jeg ejer i forvejen – men som ligger hos mine forældre, da det også er min søsters. Desuden elsker jeg dens opsætning og cover! 🙂

 2. Uh, jeg håber at Steve Jobs bogen bliver en del af min julelæsning i år. Jeg har den allerede, men er aldrig kommet igennem den hele. NU skal det bare være. Tror jeg må efterabe dig og lave et julelæsningsindlæg, så jeg bliver hængt op på det. Haha. 😀

 3. Jeg mener jeg så Amok i Læsehesten da jeg var derinde sidst 🙂
  Ved du at zulu lige nu sender serien ‘under the dome’?? 🙂 den er god!

  1. Åhh, så burde jeg jo gå ind og købe den. Du lokker :b
   Nej, det vidste jeg ikke. Vi har ikke nogle kanaler, så følger ikke rigtig med i, hvad der bliver sendt. Jeg har dog planer om at se den på et tidspunkt 🙂

 4. Så fin ønskeliste! Valentes Fairyland-bøger er så himmelfine, Campbells bogbutik-citater er så geniale, og “Judging a Book by Its Lover” er garanti-begejstring for enhver bogelsker!

  1. De lyder også alle sammen så gode. Hvis jeg ikke får dem, så bliver jeg nok selv nødt til at købe dem 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *