Jeg ønsker mig #5

Min bogønskeliste er uendeligt lang, og der bliver hele tiden tilføjet flere og flere til den. Jeg vil derfor hver torsdag vise én bog(serie) frem, som jeg ønsker mig, så det måske kan give lidt inspiration til, hvilke bøger I kunne ønske jer.

I morgen udkommer en bog, jeg har ventet med længsel på siden august, hvor jeg opdagede, at den udkom på engelsk. På det tidspunkt var jeg meget (!) tæt på at bestille de engelske udgave hjem, men min fornuftige side fortalte mig, at det ville være dumt, når jeg jo hellere ville have den danske udgave. Jeg blev derfor også virkelig glad, da jeg opdagede at den blev udgivet på dansk så kort tid efter – det er så rart, når forlagene er hurtige.

Bogen er nr. 5 i Robert Hunter serien af Chris Carter, og har fået navnet Dødsshowet.

Kriminalassistent Robert Hunter fra Los Angeles-politiets specialdrabsafdeling får en anonym opringning, der beder ham gå til en bestemt internetadresse – en privat udsendelse. Hunter logger på, og en forestilling beregnet kun for ham begynder straks.

Tvunget til at foretage et kvalmende valg må Hunter sidde og se på, mens et uidentificeret offer bliver torteret og myrdet live på internettet.

Før Hunter og hans makker Garcia overhovedet når at komme i gang med efterforskningen, får Hunter en ny opringning. En ny internetadresse. Et nyt offer. Men denne gang har morderen opgraderet sit spil …

2 thoughts on “Jeg ønsker mig #5

  1. Dét var et godt ønske. 😉

    Jeg håber bare at forlagets hurtighed denne gang ikke har betydet endnu flere stavefejl og elendig grammatik. Det har jeg seriøst fået nok af i de forrige bøger. :S

    1. Så er vi to! Det er seriøst for dårligt i de andre. Nu får vi at se.. Uanset hvad glæder jeg mig dog helt vildt til at læse den 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *