Jeg ønsker mig #13

Min bogønskeliste er uendeligt lang, og der bliver hele tiden tilføjet flere og flere til den. Jeg vil derfor hver torsdag vise én bog(serie) frem, som jeg ønsker mig, så det måske kan give lidt inspiration til, hvilke bøger I kunne ønske jer.

Jeg har hørt så meget godt om denne bog. Denne skulle have nogle rigtig gode illustrationer, og samtidig skulle historien være rigtig spændende. Og ud fra beskrivelsen af den, så synes jeg virkelig også, den lyder rigtig spændende. Den skal helt sikkert snart tilføjes min samling og læses, hvilket passer rigtig godt, da nr. to i serien lige er udkommet.

Bogen er Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children af Ransom Riggs.

A mysterious island.

An abandoned orphanage.

A strange collection of very curious photographs.

It all waits to be discovered in Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children, an unforgettable novel that mixes fiction and photography in a thrilling reading experience. As our story opens, a horrific family tragedy sets sixteen-year-old Jacob journeying to a remote island off the coast of Wales, where he discovers the crumbling ruins of Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children.

As Jacob explores its abandoned bedrooms and hallways, it becomes clear that the children were more than just peculiar. They may have been dangerous. They may have been quarantined on a deserted island for good reason. And somehow—impossible though it seems—they may still be alive.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *