Jeg ønsker mig #11

Min bogønskeliste er uendeligt lang, og der bliver hele tiden tilføjet flere og flere til den. Jeg vil derfor hver torsdag vise én bog(serie) frem, som jeg ønsker mig, så det måske kan give lidt inspiration til, hvilke bøger I kunne ønske jer.

Lige siden jeg læste den første bog i denne serie, har jeg glædet mig virkelig meget til, at den næste kom på dansk. Med den første bog, forelskede jeg mig i den erotiske genre, som jeg synes, er perfekt som afslappende læsning. Jeg regner ikke med, denne bog er det store litterære værk, men jeg er overbevist om, jeg vil være godt underholdt af den.

Bogen er S.E.C.R.E.T 2: Shared af L. Marie Adeline.

Cassie Robichaud slikker stadig sårene efter bruddet med Will, hendes chef og elsker, og kaster sig derfor over sine ydelser i S.E.C.R.E.T., den mystiske organisation, der har forandret hende for evigt ved at gøre hendes dybeste seksuelle fantasier til virkelighed. Nu er det blevet hendes tur til at hjælpe gruppens nyeste medlem, Dauphine Mason, med at rekruttere mænd, der skal udleve endnu et sæt fantasier. Dauphine er 31 år og driver en second hand-tøjforretning i New Orleans. Hun er meget fascineret af en lokal rockstjerne, Mark Drury, men er for genert til at forfølge sin lyst til ham. Hun søger derfor assistance hos S.E.C.R.E.T. for at genfinde sin indre, seksuelle flamme og for at genfinde sin tro på mænd. Mens Cassie er bekymret for, om hun og Will finder sammen igen, bliver hun inspireret af sin hjælp til og sit samarbejde med Dauphine i S.E.C.R.E.T.. Begge kvinder balancerer knivskarpt mellem følelser og lidenskab, mens de hver især håber at finde det, de drømmer om i livet og i kærligheden.

One thought on “Jeg ønsker mig #11

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *