Jeg ønsker mig #10

Min bogønskeliste er uendeligt lang, og der bliver hele tiden tilføjet flere og flere til den. Jeg vil derfor hver torsdag vise én bog(serie) frem, som jeg ønsker mig, så det måske kan give lidt inspiration til, hvilke bøger I kunne ønske jer.

Rigtig mange læser denne bog i øjeblikket, og den virker da også helt perfekt til årstiden/sæsonen. Det lyder som en rigtig hyggelig bog, jeg ville elske at bruge de mørke decemberaftener på at læse. Og ja, det er faktisk det, jeg har at sige om den. Det er en bog, jeg bare må læse, og jeg er sikker på, den kommer til at indgå som en del af min julelæsning til næste år.

Bogen er Let it snow af John Green, Maureen Johnson og Lauren Myracle

An ill-timed storm on Christmas Eve buries the residents of Gracetown under multiple feet of snow and causes quite a bit of chaos. One brave soul ventures out into the storm from her stranded train and sets off a chain of events that will change quite a few lives. Over the next three days one girl takes a risky shortcut with an adorable stranger, three friends set out to win a race to the Waffle House (and the hash brown spoils), and the fate of a teacup pig falls into the hands of a lovesick barista.

A trio of today’s bestselling authors – John Green, Maureen Johnson, and Lauren Myracle – brings all the magic of holidays to life in three hilarious and charming interconnected tales of love, romance, and kisses that will steal your breath away.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *