Jeg ønsker mig #1

Min bogønskeliste er uendeligt lang, og der bliver hele tiden tilføjet flere og flere til den. Jeg vil derfor hver torsdag vise én bog(serie) frem, som jeg ønsker mig, så det måske kan give lidt inspiration til, hvilke bøger I kunne ønske jer.

I denne uge vil jeg vise en bog frem, som jeg har været forelsket i lige siden Rikke engang viste hendes nye eksemplar af den frem. Det er en bog, som jeg bare må have i min samling, men som jeg alligevel endnu ikke har fået fat i, på trods af den har været tilføjet min kurv på Amazon et utal af gange.

Bogen, jeg snakker om, er Harry Potter: Page to Screen af Bob McCabe.

From the acquisition of the film rights to the casting of Harry, Ron, and Hermione and the assembly of the creative team, Harry Potter: Page to Screen is a unique, behind-the-scenes look at the making of one of the most popular film series in cinema history, as told by the people who made the magic real.

Harry Potter: Page to Screen traces the cinematic process of bringing J.K. Rowling’s beloved books to big-screen life. From the moment the book was optioned to the last film, Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2, this book reveals all the filming secrets, never-before-seen images, and the most memorable moments real and fictional of the Harry Potter saga.

4 thoughts on “Jeg ønsker mig #1

    1. Ja, det er den virkelig. Jeg har haft lånt den på biblioteket – men jeg bliver altså virkelig nødt til at have den i min samling! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *