Jeg ønsker mig #26

Min bogønskeliste er uendeligt lang, og der bliver hele tiden tilføjet flere og flere til den. Jeg vil derfor hver torsdag vise én bog(serie) frem, som jeg ønsker mig, så det måske kan give lidt inspiration til, hvilke bøger I kunne ønske jer.

Denne uges bog udkommer i morgen, og burde egentlig være kommet på min liste over efterårsudgivelser. Den kom dog ikke på listen, da jeg på det tidspunkt ikke var super interesseret i den. Rikke anmeldte den dog tidligere på ugen, og var virkelig begejstret, hvilket gjorde mig meget nysgerrig efter at læse den. Den lyder ret spændende, og jeg er ret glad for genren, da den er så dejlig letlæselig, så mon ikke jeg vil synes om den?

Denne uges bog er Spillet om sirenen af Pernille Vørs.

Jeg ønsker mig #26I de sidste par år har Fifty Shades of Grey-feberen raset, og interessen for erotiske romaner er stor som aldrig før. Derfor er det også på tide, at Danmark får sin helt egen E L James. Hun hedder Pernille Vørs, og med Spillet om sirenen indleder hun sin Dominic-trilogi, der fortæller historien om det lidenskabelige, men farlige forhold mellem den dæmoniske Ian Dominic og den eventyrlystne Catharina Julie Hansen.

Catharina Julie Hansen er et smukt rodehoved af en rødtop på 24 år, som netop har fået nyt arbejde på en jetset-restaurant. Her møder hun Ian Dominic, en lidt ældre, mystisk mangemillionær, der tillige er en yderst eftertragtet ungkarl. 

Catharina indlader sig i stadig højere grad med denne manipulerende, dæmoniske drømmemand. Først som en art selskabsdame, senere som Ians mellemleder på restauranten og ikke mindst som hans elskerinde. De to hvirvles ind i et accelererende, eksperimenterende seksuelt spil, der hurtigt kommer til at fylde deres liv. Trods deres modsætninger kommer de tættere på hinanden og nærmer sig noget, der til forveksling kunne minde om ægte kærlighed. Dog bærer de begge rundt på en familietragedie, der truer med at knuse deres forhold. Kan lidenskaben overleve, eller må de erkende, at deres forhold er dødsdømt? 

Spillet om sirenen er første bind i Dominic-trilogien. 

2 thoughts on “Jeg ønsker mig #26

  1. Jeg er virkelig spændt på hvad du så synes om den Simone. Skriv gerne til mig, når du har din … dom

    1. Haha, det skal jeg nok. Jeg håber og regner ret meget med, at jeg kommer til at være virkelig begejstret for den 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *