Jeg ønsker mig #24

Min bogønskeliste er uendeligt lang, og der bliver hele tiden tilføjet flere og flere til den. Jeg vil derfor hver torsdag vise én bog(serie) frem, som jeg ønsker mig, så det måske kan give lidt inspiration til, hvilke bøger I kunne ønske jer.

Denne bog er stort set lige udkommet, men alligevel har jeg ventet på den længe. Jeg har læst to bøger af forfatteren, og jeg var virkelig vild med begge to. Faktisk blev den ene med det samme en af mine absolut yndlingsbøger. Jeg ejer begge bøgerne, og faktisk ejer jeg også den tredje (ud af fire) bog, forfatteren har skrevet, og jeg glæder mig virkelig meget til at læse den.

Denne uges bog er derfor selvfølgelig den fjerde og nyeste bog, som forfatteren har udgivet. Bogen i denne uge er Landline (linker ikke til den udgave, jeg gerne vil have) af Rainbow Rowell.

Jeg ønsker mig #24Georgie McCool knows her marriage is in trouble. That it’s been in trouble for a long time. She still loves her husband, Neal, and he still loves her – but that almost seems besides the point now.

Two days before they’re supposed to visit Neal’s family in Omaha for Christmas, Georgie tells him that she can’t go. She’s a TV writer, and something’s come up on her show; she has to stay in Los Angeles. She knows that Neal will be upset with her – he is always a little upset with her – but she doesn’t expect to him to pack up the kids and go home without her.

When her husband and the kids leave for the airport, Georgie wonders if she’s finally done it. If she’s ruined everything. That night, Georgie discovers a way to communicate with Neal in the past. It’s not time travel, not exactly, but she feels like she’s been given an opportunity to fix her marriage before it starts…

Is that what she’s supposed to do? Or would Georgie and Neal be better off if their marriage never happened?

2 thoughts on “Jeg ønsker mig #24

  1. Uh, jeg er også blevet stor fan af Rowell efter jeg læste Eleanor & Park. Skyndte mig straks at købe Fangirl som også var et hit. Skal helt sikkert have læst de sidste to også 🙂

    1. Jeg glæder mig virkelig også til at få læst “Fangirl”. Den lyder nemlig ret god, og samtidig har jeg lovet mig selv, at jeg må købe “Landline”, så snart jeg har læst “Fangirl”, så det trækker ret meget i mig for at få den læst 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *