I min samling #4: “Landline” af Rainbow Rowell

Inspireret af “On My Shelf”-tagget vil jeg hver onsdag vise en tilfældig bog frem fra min bogsamling. Disse indlæg vil indeholde faktuelle oplysninger om bogen samt dennes bagsidetekst. Desuden vil jeg fortælle om, hvordan bogen fik sin plads i min samling, og hvorfor den gjorde det. Endvidere vil jeg kort fortælle om, hvorfor jeg glæder mig til at læse den, eller hvad jeg syntes om bogen, da jeg læste den.I min samling #4

Titel: “Landline” | Originaltitel: “Landline” | Forfatter(e): Rainbow Rowell | Serie: – | Sideantal: 310 | Forlag: St. Martin’s Press | Udgivelsesår: 2014 | Sprog: Engelsk | Anskaffet: Vundet |

Georgie McCool knows her marriage is in trouble. That it’s been in trouble for a long time. She still loves her husband, Neal, and Neal still loves her, deeply – but that almost seems beside the point now. Maybe that was always beside the point.

Two days before they’re supposed to visit Neal’s family in Omaha for Christmas, Georgie tells Neal that she can’t go. She’s a TV writer, and something’s come up on her show; she has to stay in Los Angeles. She knows that Neal will be upset with her – Neal is always a little upset with Georgie – but she doesn’t expect him to pack up the kids and go without her.

When her husband and the kids leave for the airport, Georgie wonders if she’s finally done it. If she’s ruined everything. That night, Georgie discovers a way to communicate with Neal in the past. It’s not time travel, not exactly, but she feels like she’s been given an opportunity to fix her marriage before it starts… Is that what she’s supposed to do? Or would Georgie and Neal be better off if their marriage never happened?I min samling #4.1

Jeg må indrømme, at jeg faktisk ikke husker så meget om, hvordan denne bog havnede i min samling. Jeg kan huske, at jeg vandt den. Og en søgning på bloggen fortæller mig, at jeg har helt ret i det. Jeg vandt den nemlig i en konkurrence hos Malene. Faktisk husker jeg noget med, at den vidst var totalt udsolgt de fleste steder, så jeg endte med at få den et godt stykke tid efter. Men det gjorde bestemt ikke noget. Jeg var bare glad for at kunne tilføje den til min samling.

Jeg har dog aldrig fået læst bogen. Et faktum som jeg selv finder alt for dårligt. Der er bare så mange bøger jo. Men ja, faktisk ved jeg ikke helt, hvorfor jeg endnu ikke har kastet mig over den. Jeg har nemlig været vild med både “Eleanor & Park” og “Attachments” af Rowell. Så jeg er ret sikker på, jeg også vil kunne lide denne. Især fordi den også har fået ret stor ros. Jeg tror dog måske, det er fordi, jeg synes beskrivelsen lyder lidt mærkelig. Helt ærligt, hun ringer til Neal i fortiden. Det er altså lidt mærkeligt. Men samtidig tror jeg alligevel også, det er et ret fedt twist til historien. Jeg tror i hvert fald, det kan få historien til at være en smule mere speciel.I min samling #4.2

En eller anden dag skal jeg dog nok få den læst, og det glæder jeg mig til. Faktisk overvejer jeg lidt, om jeg måske skulle bruge den som en form for lille kalenderbog til jul. Historien foregår nemlig henover julen, og kapitlerne er inddelt efter datoer. Så det kunne måske være ret perfekt?

Har I læst “Landline”?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *