Hjælp: Vælg min næste bog

Der er simpelthen så mange bøger, som jeg har helt vildt meget lyst til at læse i øjeblikket, og jeg har virkelig svært ved at vælge mellem dem. Og da Politikens Forlag tidligere på dagen spurgte mig på Twitter om, hvilke bøger det var, tænkte jeg, at det var en god mulighed for at få lidt hjælp af jer.

Hjælp - Vælg min næste bog

Ovenstående bøger er dem, jeg lige pt. har aller mest lyst til at læse ud af de bøger, som jeg har til rådighed hos mine forældre, hvor jeg stadig holder ferie. Jeg har simpelthen så svært ved at vælge mellem dem, så hvilken bog synes I, jeg skal læse først? Og hvilke andre af dem synes I, jeg virkelig også snart burde få læst? Jeg tager nemlig hjem på torsdag, og er ikke helt sikker på, jeg kan have dem alle med, da jeg også har et par andre, som gerne skulle kunne være i min taske.

Forresten så har I slet ikke set Rebel Belle i dette indlæg, først når den kommer i mit ‘Nyt i reolen’-indlæg i næste uge 😉

12 thoughts on “Hjælp: Vælg min næste bog

 1. Jeg vil super gerne vide hvad du synes om Rum! Jeg opdagede den på biblioteket for ikke så længe siden, men havde/har dog ikke selv tid til at læse den lige nu. Så en anmeldelse af den ville være fantastisk. (så ja, mit valg er et fuldstændig egoistisk ;))

  1. Den lyder altså virkelig også interessant, så jeg kan godt forstå, du gerne vil læse en anmeldelse af den. Tror dog “Rebel Belle” bliver læst først, og så må den blive den næste derefter 🙂

  2. Jeg læste RUM for tre år siden, startede om morgenen og var færdig til aften. Jeg kunne slet ikke slippe den! Ufatteligt at sådanne grimme ting foregår ! Jeg var forfærdet ! Bogen er skrevet SÅ fantastisk. Læs den og forstå at verden ikke altid er en lille lyserød planet !

   1. Den lyder virkelig også god! Jeg håber på, jeg selv bliver lige så opslugt af den 🙂

  1. Er ret sikker på, det ender med at blive “Rebel Belle”, jeg starter med, og så bliver “Say her name” en af de første, jeg læser, når jeg kommer hjem igen. Den fylder og vejer jo heldigvis ikke så meget 😉

  1. Ja, det gør den virkelig. Og jeg er sikker på, den er virkelig hurtig læst! Tror dog jeg gemmer den til engang i næste uge, hvor jeg planlægger at læse den ud i et hug 🙂

  1. Haha, det er vidst uden tvivl vinderen. Så det bliver helt sikkert den næste, jeg går i gang med 🙂

  1. Den skal helt sikkert snart læses, men den kommer med hjem, da den heldigvis hellere ikke hverken fylder eller vejer så meget. Men fedt at hun siger, det er helt vildt god – nu glæder jeg mig jo bare endnu mere til at læse den 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *