Glædelig jul

IMG_3481Jeg har været lidt væk fra bloggen siden i torsdags, hvilket skyldes at jeg har hygget en masse med min familie, og samtidig prøvet på at komme ordentlig i julestemning. December har nemlig været præget af eksamen, og især det meste af sidste uge var virkelig træls, så julestemningen har ikke været helt i top hos mig i år.

De seneste dage har den dog sneget sig en anelse ind på mig, og jeg har haft ret svært ved at vente på i dag. Men er det ikke altid sådan? Jeg elsker i hvert fald juleaften, og synes altid det er en af de bedste aftener på året! Der er masser af familiehygge (med en familie jeg virkelig elsker), rigtig god mad og slik i store mængder. Og så er der gaver. Nu handler julen selvfølgelig ikke kun om gaver, men det gør absolut ikke dagen dårligere. Selvom jeg glæder mig meget til at se, hvad jeg får (jeg har absolut ingen idé i år), så glæder jeg mig endnu mere til at se, hvad de andre får, og hvad de synes om mine gaver til dem.

I år skal jeg holde jul sammen med min kæreste, søster, mor, far, bedstefar, onkel og kusine, hvilket virkelig kun kan blive godt. Jeg kunne i hvert fald ikke ønske mig, at være i bedre selskab. Og selvom vi bliver nogle flere end vi har været de seneste par år, så er jeg sikker på, det bliver helt low key og virkelig hyggeligt.

Forresten vil bloggen nok stå stille den næste uges tid, da jeg vil fokusere på at hygge med min familie, og få skrevet den eksamensopgave, som jeg skal aflevere d. 6/1. Men I er vel også alle optaget af masser af julehygge de næste dage.

Hvem skal I holde jul med, og hvad glæder I jer aller mest til i løbet af dagen?

RIGTIG GLÆDELIG JUL!

14 thoughts on “Glædelig jul

 1. Åh, jeg håber, at du havde en rigtig dejlig juleaften, samt får nogle gode juledage. 🙂
  Jeg holdte jul med min storebror og vores mor + hunde. Jeg glædede mig mest til maden og til at se de to pakke alle gaverne op! 🙂 Held og lykke med eksamensopgaven!

  1. Mange tak! Jeg havde en skøn aften i virkelig godt selskab. Det lyder også som om, at du havde en rigtig god aften 🙂

 2. Jeg håber, du får god tid til at julehygge – det der med at aflevere opgave lige efter nytår er noget, Fanden har skabt!

  Selv har jeg ikke så mange planer. Vi holdt med resten af familien i går, og i dag skal vi til sen julefrokost. I aften skal der nok findes lidt tid til læsning og måske en film eller to 🙂

  Glædelig jul!

  1. Jeg havde nok ikke tid til så meget julehygge, men jeg tillod mig at tage det alligevel. Så må jeg bare skrive lidt hurtigere de næste par dage! Men ja, det er virkelig et irriterende tidspunkt at skulle aflevere.

   Jeg håber, du havde nogle rigtig gode juledage. Mange tak 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *