Glædelig jul!

Min indlæg kommer lidt sent, men jeg vil alligevel lige ønske jer alle en rigtig glædelig jul! – også selvom I nok først ser det i aften. Jeg håber, I alle får en rigtig hyggelig aften, og får nogle gode (hårde) pakker!

Min aften foregår i selskab med mine forældre, søster og mormor (og kæreste over Skype lidt af aftenen – så han kan være med til at “åbne” de fællespakker, som jeg har luret ligger under træet). Det bliver helt sikkert virkelig hyggeligt – og så er det bare rart, at det hele foregår i et dejlig roligt tempo.

Jeg ved ikke helt, om jeg får blogget de næste par dage, så jeg vil lige minde jer om, at min konkurrence hvor I kan vinde en signeret kopi af Afsporet af Michael Katz Krefeld slutter d. 27, og der er stadig ikke særlig mange deltagere – så oddsene er gode!

Vi ses! 🙂

8 thoughts on “Glædelig jul!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *