Flyvehjørnet #7

Flyvehjørnet #7Flyvehjørnet er startet af Rikke og jeg, og går ud på at vi hver måned trækker en magisk seddel fra en lille krukke, hvor udfra der vil blive bestemt månedens udfordring. Alle er meget velkomne til at deltage, og det kræver nødvendigvis ikke andet, end at man deler sin læsning på de sociale medier med #flyvehjoernet.

Det er blevet april, og foråret er dukket op – eller det varmer i hvert fald op til at komme sådan rigtig frem, hvilket forhåbentlig sker snart. Jeg må indrømme, jeg ikke rigtig forstår, hvor tiden forsvinder hen. Det er som om, at den ene dag, så befinder vi os i starten af den ene måned, og den næste i starten af en helt anden. Men selvom tiden farer forbi, så prøver jeg stadig på at sørge for, at få presset lidt flere bøger ind i min hverdag igen, og jeg tror faktisk, det er ved at lykkes. Ikke mindst fordi udfordringen i Marts fik mig til at tænke lidt kreativt, og samle en bog op, som var meget hurtigt læst, men som alligevel havde stået ulæst i reolen alt for længe. Desuden var denne bog med til at starte en lille gnist af besættelse af en serie af bøger. 😉

Til månedens udfordring besluttede jeg mig nemlig for endelig af få læst Monstre af Mathias Clasen, som er en del af Tænkepauser-serien udgivet af Aarhus Universitetsforlag. Bogen var virkelig interessant, og samtidig var den meget letlæselig, hvilket fungerede rigtig godt. Især fordi den også var ret lærerig, og jeg føler, jeg fik en del ud af de 60 sider, den fyldte.

Bogen gav mig dog lyst til mere, og jeg kværnede derfor også lige Terror af Carsten Bagge Laustsen, Sex af Ditte Trolle og Kærlighed af Anne Marie Pahuus fra samme serie efterfølgende, og jeg skal uden tvivl meget snart læse Litteratur af Dan Ringgaard. I det hele taget skal jeg bare snart læse endnu flere Tænkepauser, da det virkelig er sådan et fedt koncept; hvem vil ikke gerne lære noget, mens de egentlig føler, de hygger sig og tager en tiltrængt pause? Jeg vil i hvert fald gerne.

Udfordringen fra april er lidt anderledes, end udfordringerne plejer at være, men vi håber stadig, I har lyst til at være med:

“Anbefal en bog.”

Ja, som I kan se, så handler det i April om, at anbefale en bog til andre læsere. En udfordring som jeg tror, vil ende med at blive meget inspirerende. Jeg glæder mig i hvert fald allerede meget til at læse jeres anbefalinger, og ikke mindst til at komme med et par selv. Jeg regner med, der kommer mindst ét indlæg på bloggen som svar på udfordringen, men ellers regner jeg med, at jeg vil anbefale lidt forskellige bøger på min Instagram. Så smut gerne derind og følg med, og del også gerne jeres anbefalinger der.

Deltagere i marts: | Mit liv, Min blog | Chriistinna | Charlotterxb | Lunaskaffekrog | Mabrsa | Lykkes_boeger | Pipalukbooks | Xeniasvensson | Malenehu | Læsehest med fantasy | Eibes Bogblog |

Vi ses på #Flyvehjoernet.

7 thoughts on “Flyvehjørnet #7

  1. Rigtig god og svær udfordring. For hvordan vælger man lige hvilken bog man vil anbefale til andre blandt alle de mange fantastiske bøger man har læst? Jeg går i tænkeboks og finder en – eller flere – bøger at deltage med til denne måneds flyvehjørne.

    1. Haha, jeg synes godt nok heller ikke det er nemt at skulle begrænse sig 😉 Jeg tænker dog at udvælge nogle stykker, som jeg ikke har snakket så meget om, og så anbefale dem. Men fedt du har lyst til at deltage, selvom det ikke er verdens letteste udfordring 🙂

  2. Jeh har tænkt meget over denne men har nu endelig fundet på noget ;D Som samtidig også giver lejlighed at genlæse en fantastisk fortælling 😀 Hvor er det bare en hyggelig “læseudfordring” ;D dog også en af slagsen som giver et svært valg da der jo findes mange eventyrlige fortællinger 😀 hehe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *