Dewey’s Read-a-Thon

På lørdag kl. 14 (dansk tid) går efterårets omgang af Dewey’s Read-a-Thon i gang. Og hvad er det så? Som navnet antyder er det et read-a-thon – det gælder altså om at læse en masse. Fra lørdag kl. 14 og et døgn frem læser en masse bogglade folk altså alt det, de kan nå. Desuden er folk aktive på sociale medier og evt. deres blogs i de 24 timer, hvor de opdaterer omkring det, de får læst.

Desuden kommer der nogle forskellige konkurrencer og challenges op på den officielle for Dewey’s Read-a-Thon, eller man kan i hvert fald se disse her.

Jeg synes selv, det er en rigtig fed idé. Et døgn hvor man bare nyder læsningen, men samtidig også prøver at udfordre sig selv, lyder i hvert fald ret fedt i mine øre. Jeg ved dog desværre endnu ikke, om jeg selv deltager i det, da jeg tager hjem til min familie på ferie på fredag, og derfor selvfølgelig gerne vil være sammen med dem. Men hvis jeg deltager, har jeg allerede en god idé om, hvad jeg skal læse.

Jeg vil læse små korte bøger, så jeg føler, jeg bliver færdig med noget. Desuden vil jeg benytte lejligheden til at få læst nogle af de anmeldereksemplarer, jeg har liggende, og som jeg virkelig glæder mig til at læse! Da jeg ikke ved om jeg deltager, eller kun deltager lidt af tiden, har jeg heller ikke sat mig et decideret mål, men det kunne da være sejt at nå igennem følgende bøger.

 • Blå Lys af Jon Brændsgaard Toft
 • Prepper af Lise Bidstrup
 • The submissive af Tara Sue Me
 • Splittet af Teri Terry

Dette giver et sideantal på 960, hvilket svarer til, jeg skal læse 40 sider i timen, hvis jeg deltager alle 24 timer, hvilket sagtens burde kunne lade sig gøre.

Hvis I synes, det lyder som noget for jer, kan I tilmelde jer her.

Deltager I, hvilke mål har I sat jer og har I udvalgt nogle bestemte bøger, I bare skal nå at læse?

6 thoughts on “Dewey’s Read-a-Thon

  1. Stardust ligger også klar i tasken, så den kan blive læst i ferien. Jeg glæder mig virkelig til at læse den. De to andre skal jeg virkelig også have læst på et tidspunkt – men der er jo bare så mange bøger, jeg gerne vil læse først 😉

 1. Jeg har tilmeldt mig, og har også udvalgt bøger. Jeg har valgt at være lidt pessimist på egne vegne, for jeg vil hellere overraske mig selv og læse mere end jeg håbede, end blive skuffet over at jeg ikke nåede hvad jeg satte mig for. Derfor har jeg en officiel bunke, og så har jeg en backup bunke, som jeg kan gå i gang med, hvis jeg mod forventning skulle nå den første bunke. 😛

  1. Haha, sådan har jeg det også altid. Det føles altid så rart, hvis man når flere bøger, end man havde regnet med 🙂

 2. Jeg er SÅ spændt på hvor meget jeg kan nå. Jeg ved bare jeg ikke fungerer uden min søvn så jeg kan ikke udnytte de 24 timer fuldt ud. Jeg glæder mig til at følge med hos dig.

  1. Jeg tror måske, jeg er en lille smule med – men ved ikke om jeg kommer til at være det officielt. Vil gerne være sammen med familien, og så skal jeg på bogjagt på et loppemarked kl. 10 søndag 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *