Dewey’s Read-a-Thon 2017 #4: Læsebunken

Det er for alvor blevet efterår, og ferien er ved at være slut. Men vi har stadig det allerbedste i denne uge til gode. Weekenden står nemlig i readathonets tegn. Det er jo endnu engang blevet tid til Dewey’s 24 Hour Readathon. Som du jo nok ved, så har jeg en søn på fire måneder, og jeg har derfor været meget i tvivl om, om jeg bare skulle springe over denne gang. Men jeg elsker alt ved readathon, så det er altså for svært at holde mig helt væk. Jeg har derfor sagt til min kæreste, at en del af dagen altså står på mortid, og han derfor lige må tage baby. Desuden har jeg også allieret mig med min søster, som gerne tager lidt babytid. Og hvis man lægger dette sammen med, at T jo selvfølgelig også skal sove lidt, så krydser jeg fingre for i hvert fald et par timers læsning i løbet af døgnet.

Jeg har derfor selvfølgelig også udvalgt mig en lille læsebunke. Okay, en ret stor læsebunke! Jeg regner dog bestemt ikke med at nå det hele. Jeg vil bare gerne have lidt at vælge mellem i løbet af døgnet, og hvis jeg ikke på forhånd laver en bunke, så kommer jeg til at bruge alt for lang tid på at vælge bøger. Min læsebunke består af følgende:

Desuden har jeg også “Ursiderne” af Nanna Foss, som jeg regner med at læse lidt videre i. Jeg er nemlig allerede i gang med den, men nyder at tage den i små bidder, så den holder længere. Jeg regner også med, jeg skal høre lidt lydbog i løbet af readathonet. Især fordi jeg faktisk skal til mit første møde i min nye bogklub på søndag, og jeg derfor tænker at lytte lidt lydbog i bussen. Af lydbog er jeg stadig i gang med “Bjørneby” af Fredrik Backman, men jeg når muligvis at høre den færdig inden i morgen. Hvis jeg gør dette, så har jeg dog “Marcherende myrer” af Dennis Jürgensen klar.

Deltager du, og hvad planlægger du i så fald læse?

6 thoughts on “Dewey’s Read-a-Thon 2017 #4: Læsebunken

  1. Uh, de bøger glæder jeg mig til at høre om. Jeg skal særligt læse gys og uhygge for at varme lidt op til Halloween. Og så lidt børnebøger og novellesamlinger for at gøre det overskueligt. Jeg har valgt ti korte bøger, jeg er spændt på hvor mange af dem jeg når igennem. Glæder mig til at følge din læsning!

    1. Gys, uhygge og børnebøger lyder som en perfekt blanding! Jeg håber, du er kommet godt fra start, og at du ender med at nå en hel masse læsning i løbet af døgnet 🙂

  2. Så hyggeligt, hvis du kan være med lidt – altid godt med barnepiger 🙂 Detber altid skønt med lidt bøger at vælge i mellem. Ser frem til, at følge med i din læsning 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *