“De pokkers kaniner” af Ciara Flood

De pokkers kaninerTitel: “De pokkers kaniner”
Forfatter(e): Ciara Flood
Serie: –
Sideantal: 34
Forlag: Turbine
Udgivet: 29.12.2014
Læst på: Dansk

Denne bog er et anmeldereksemplar fra forlaget.

Bjørn bor for sig selv, langt væk fra alt og alle, for sådan kan han bedst lide det. Så du kan nok forestille dig, hvor sur han bliver, da en kaninfamilie flytter ind lige ved siden af ham!

Cute! Det var det første ord jeg tænkte på, da jeg havde læst den sidste side i denne bog. Bogen var nemlig ganske enkelt bare virkelig hyggelig og helt enormt sød, og jeg nød den helt vildt.

Historien er rigtig god, og jeg elsker virkelig, hvordan den handler om både ensomhed og venskab. Men samtidig også handler en del om, at være åben over for forandringer, og prøve at lære nye personer at kende, også selvom man måske i starten ikke er så meget for det. Desuden elskede jeg virkelig den udvikling, som Bjørn gennemgår i løbet af historien, og hvordan det hele nærmest vender sig til sidst. Det var i hvert fald rigtig skønt at læse om, og så var slutningen altså virkelig bare perfekt.

Bogen vil uden tvivl fungere rigtig godt som højtlæsningsbog, og jeg er sikker på, den kan bidrage til en god snak om de ovenstående emner. Den kan dog også sagtens læses bare for hyggens og humorens skyld. Bogen er nemlig på mange måder også rigtig sjov – jeg grinte i hvert fald over den op til flere gange.

Bogens illustrationer var fantastiske! Hverken mere eller mindre. Jeg elskede dem virkelig. De er virkelig fine; faktisk er der flere af dem, som jeg gerne ville gerne ville have som prints på væggen – jeg forelskede mig nemlig fuldstændig. Desuden ligger der også rigtig meget humor i illustrationerne, og i det hele taget gjorde de bare så meget for læseoplevelsen.

Bedømmelses hjerter - 5 ud af 5


2 thoughts on ““De pokkers kaniner” af Ciara Flood

    1. Den er virkelig også så skøn! Jeg håber, du finder den, og der kommer en anmeldelse på bloggen. Jeg vil i hvert fald meget gerne høre din mening om den 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *