“Dash & Lily’s Book of Dares” af Rachel Cohn og David Levithan

Titel: “Dash & Lily’s Book of Dares”
Forfatter(e): Rachel Cohn og David Levithan
Serie: –
Sideantal: 260
Forlag: Harlequin (UK)
Udgivet: 5.10.2012
Læst på: Engelsk

I’ve left some clues for you.
If you want them, turn the page.
If you don’t, put the book back on the shelf, please.

At the urge of her lucky-in-love brother, sixteen-year-old Lily has left a red notebook full of dares on her favourite bookshop shelf, waiting for just the right guy to come along and accept.

Curious, snarky Dash isn’t one to back down from a challenge – and the Book of Dares is the perfect distraction he’s been looking for.

As they send each other on a scavenger hunt across Manhattan, they’re falling for each other on paper. But finding out if their real selves share their on-page chemistry could be their biggest dare yet.

Jeg havde ret høje forventninger til denne bog, da jeg i sin tid faldt fuldstændig for beskrivelsen af bogen. Dog havde jeg læst lidt blandede anmeldelser af den, men det havde nu ikke sænket mine forventninger. Det burde jeg dog nok have gjort.

Det var dog ikke fordi, jeg overhovedet ikke kunne lide bogen, den var bare ikke på det niveau, som jeg havde forventet. Jeg havde nemlig forventet en bog, der ville tage mig med storm, men istedet fik jeg en solid middelmådig læseoplevelse.

Bogens historie var rigtig sød men også ret forudsigelig, hvilket dog ikke gjorde mig så meget, da jeg egentlig ikke havde regnet med andet. Og forudsigelige (kærligheds)historier kan virkelig også et eller andet. Desuden var bogens hovedpersoner også ret gode. Jeg nød i hvert fald meget at læse om dem begge to, og holdte med dem hele vejen igennem historien. Desuden virkede de meget ægte, og deres tanker og følelser virkede ret passende for deres alder.

Bogen var skrevet ret godt, og jeg kunne på ingen måder mærke, at den var skrevet af to forskellige forfattere. Cohn og Levithan har skrevet hvert andet kapitel i bogen, men for mig virkede det meget flydende og ens, hvilket jeg fandt rigtig godt. Desuden var bogen spækket med helt fantastiske citater, som jeg virkelig nød at læse.

Det der gjorde bogen til en middelmådig oplevelse for mig var, at jeg aldrig rigtig følte mig drevet til at læse videre. Jo, jeg ville da gerne vide, hvad der kom til at ske (og se om jeg havde ret), men jeg ville nok også have haft det fint med aldrig at finde ud af det. Desuden fandt jeg den lidt kedelig til tider, hvilket også trak lidt ned for mig.

Det er nok ikke en bog, jeg kommer til at genlæse. Men jeg er alligevel glad for, at jeg trods alt har fået den læst. Desuden kan den også anbefales, hvis bare man ikke forventer alt for meget af den, og istedet bare tager den for det, den er.

Bedømmelses hjerter - 3 ud af 5


3 thoughts on ““Dash & Lily’s Book of Dares” af Rachel Cohn og David Levithan

  1. Nick & Norahs Infinite Playlist syntes jeg var SÅ god, men Naomi og Eli’s No Kissing List gad jeg ikke engang at læse færdig … måske Cohn og Levithan skal have en chance mere med denne! 😀

    1. Nu har jeg ikke læst de to andre, men en det kan vel ikke skade at give den en chance? Jeg synes i hvert fald, det var en ret sød historie 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *