Dag 16 – Ynglings bøger, som du ejer. Og hvorfor dem?

Her er der virkelig ingen tvivl. Det er nemlig uden tvivl min Harry Potter samling og mine bøger af Chris Carter. Min udgave af Harry Potter er simpelthen bare så fin, og så er bøgerne jo bare helt fantastiske. Mine Chris Carter bøger er virkelig nogle, som jeg er helt vild med, da jeg elsker hans måde at skrive på. Og så får han bare altid bygget et genialt plot op. Desuden er jeg ret vild med den måde bøgerne komplimentere hinanden på. Dog er  min første af bøgerne (som jeg ikke lige kunne finde – tror den ligger i en flyttekasse) hardback, så den passer ikke helt ind. Men de andre tre passer rigtig godt sammen.

2 thoughts on “Dag 16 – Ynglings bøger, som du ejer. Og hvorfor dem?

  1. Hehe. Det er det også. Det er bare en helt særlig følelse og se det på skrift. Men det blev egentlig mest lavet fordi jeg synes det er meget nemmere at opfange fejl når jeg sidder med det på papir. Og skulle jeg bare have printet tror jeg næsten det var blevet dyrere end det den kostede at få trykt. :S

    1. Jeg er helt enig med dig i, at det altså bare er lettere at finde fejl på papir. Det er som om, man bare læser hen over dem på skærmen. Desuden er det rart, man kan sidde og rette direkte på papiret, og kigge fejlene igennem senere hen. Og ja, det var nok blevet dyrere eller i hvert fald ca. det samme, hvis du havde printet det i stedet 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *