Currently reading #8

I går påbegyndte jeg En mand der hedder Ove af Fredrik Backman. En bog som har fået rigtig god omtale, og som jeg har glædet mig meget til at læse. Alligevel har jeg dog lige skulle tage lidt tilløb til den, da jeg var bange for at blive skuffet.

Jeg begyndte sådan rigtig på den (jeg havde læst en lille smule tidligere på dagen) halvanden time før, jeg skulle sove. Og det kom jeg til at fortryde ret meget – den var nemlig så god, at jeg virkelig ikke havde lyst til at lægge den fra mig for at sove.

Jeg stod derfor også op tidligere i dag, for at læse lidt videre i den. Og jeg kan uden tvivl sige, hvad jeg skal bruge min aften. Jeg bliver simpelthen nødt til at læse videre!

Desuden bliver jeg lige nødt til at sige, at Ove simpelthen er en af de mest perfekte hovedpersoner nogensinde. Jeg elsker ham virkelig! Han er så sød, fantastisk bitter, og så siger han virkelig bare nogle sjove ting.

Hvad læser I i øjeblikket, og er det godt?

6 thoughts on “Currently reading #8

  1. Hvor det glæder mig, at den ikke skuffer trods høje forventninger 😀 så fin bog. Jeg er endelig i gang med at læse John Irving igen. Æblemostreglementet ^^

    1. Jeg er virkelig begejstret for den! 🙂 Jeg har faktisk aldrig læst noget af Irving, selvom han har skrevet en del interessante bøger 🙂

  2. Jeg er i gang med Forførerens Dagbog af Kierkegaard og er ovenud begejstret. Jeg havde forventet et meget intimiderende værk, men sproget fanger (og fastlåser) mig fuldstændig.

    1. Åh, det er så skønt, når bøger gør det! Specielt når man slet ikke har forventet det 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *