Currently reading #6

I øjeblikket er jeg ved at læse The Book Thief af Markus Zusak, som jeg skal læse til læseklub på mandag. Jeg har villet læse bogen længe, så da Irene forslog, at vi skulle læse den i november, slog jeg til med det samme. Bogen får rigtig meget ros af forskellige booktubers, så jeg var rigtig nysgerrig efter at komme igang med den.

Jeg er endnu ikke nået så langt i bogen. Jeg har nemlig været ret irriteret på sproget i bogen. Sætningerne er meget korte, og bogens opstilling virker/virkede bare mærkelig for mig. Jeg er dog blevet lidt mere bidt af bogen, efter at historien sådan rigtigt er begyndt at udfolde sig. Jeg ved dog endnu ikke helt, om jeg synes om bogen – så jeg glæder mig til at få læst videre i den.

Jeg læser bogen på engelsk (originalsproget), hvilket jeg har frygtet lidt. Den er nemlig rimelig lang og ret tung læsning. Jeg synes dog, det går ret godt alligevel, og jeg er faktisk lidt stolt af mig selv. Jeg kan jo rent faktisk læse på engelsk – også selvom det (selvfølgelig) stadig går lidt langsomt, og der er nogle ord, jeg ikke helt forstår.

Hvad læser I i øjeblikket?

2 thoughts on “Currently reading #6

  1. Åh ja. Sætningerne. De er virkelig så irriterende, og jeg synes, Zusak har en forfærdelig sætningskonstruktion. Plus alle de sammenligninger med vejret og himlen. Det faldt helt til jorden for mig.
    Ikke desto mindre har historien nu også sine øjeblikke, og særligt Liesels forhold til hendes Papa reddede bogen for mig. Åh, så fint<3

    Lige i øjeblikket genlæser jeg den tredje bog i Hunger Games serien. Egentligt ville jeg kun genlæse nummer to, fordi jeg skal ind og se den (LIGE OM LIDT!!!), men serien er så god, jeg ikke helt kun kunne nøjes med at læse den anden i serien. Så nu læser jeg afslutningen endnu en gang. Så uendeligt god!

    1. Sætningerne er virkelig irriterende, men faktisk synes jeg, de bliver bedre og bedre – eller også vender jeg mig bare mere til dem. Åhh, jeg elsker virkelig også hendes forhold til Papa. Det er simpelthen så fint! <3

      Jeg er virkelig begyndt at glæde mig til at læse Hunger Games. Jeg er overbevist om, jeg vil komme til at elske serien! Jeg skal bare lige gennem en kæmpe stak anmeldereksemplarer først – hvilket også nok skal blive godt. Men jeg længes altså efterhånden efter at komme igang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *