Currently reading #17

Currently reading #17I øjeblikket har jeg egentlig ferie, men da jeg tager afsted på ferie til Sverige om et par dage, så har jeg en del ting, der skal nås (bl.a. at forprogrammere indlæg til bloggen, så den ikke står helt stille mens, jeg er væk). Det kombineret med at jeg lider meget af mareridt pt. (og derfor ikke sover ordentligt) gør, at jeg ikke helt får læst så meget, som jeg ville ønske.

Jeg prøver dog alligevel at læse bare en lille smule hver dag, hvilket jeg pt. gør i Tvivlen af Anna Todd. En bog jeg virkelig ikke kunne vente med at komme i gang med, da jeg virkelig nød Mødet. Desuden gjorde den mig fuldstændig hooked, og sluttede på den ondeste måde – så jeg måtte selvfølgelig også læse denne. Og det har jeg på ingen måde fortrudt.

Jeg er lidt over halvvejs, og jeg nyder den virkelig. Jeg tænker dog også hele tiden, at jeg i princippet burde hade den – men det kan jeg ikke. Der er bare et eller andet ved denne serie, som fanger mig fuldkommen. Desuden er den perfekt ferielæsning, idet den er så let, som den er. Dog må jeg indrømme, at jeg nok ikke er helt så hooked på denne, som jeg var med den første. Men det kan selvfølgelig nå at komme endnu 😉 Lige nu håber jeg nok bare aller mest på, den ikke slutter helt så ondt som den første bog. Så bliver der i hvert fald meget længe til udgivelsen af bind 3.

Jeg er dog også meget nysgerrig efter at finde ud af, hvad der kommer til at ske i løbet af resten af bogen. Jeg glæder mig derfor helt enormt meget til at læse videre – hvilket virkelig gerne må være meget snart. Og så håber jeg lidt på, at jeg også kan få læst resten af bogen i én kør. Det kunne i hvert fald være fedt, at blive ligeså fanget og hooked af den, som jeg var med Mødet.

Hvad læser I i øjeblikket?

8 thoughts on “Currently reading #17

 1. Jeg ved ikke så meget om bogen, så jeg er spændt på at høre, hvad din endelige vurdering bliver.

  Jeg er selv i gang med at læse ‘Cress’. Den er desværre ikke lige så fængende som de to foregående bøger i samme serie, men den er ok hyggelig.

  God tur til Sverige 🙂

  Mvh.
  Den lille Bogblog

  1. Jeg har lige læst den færdig; og jeg ved ikke helt, hvad jeg egentlig synes. Den var god – men nok bare desværre ikke helt så god som den første bog var (eller jeg var i hvert fald ikke helt så hooked) 🙂

   Åh, hvor træls! Men godt den i det mindste ikke er fuldstændig forfærdelig 🙂

   Mange tak! 😀

 2. Har selv læst måde ‘Mødet’ og ‘Tvivlen’ i serien, og må ærlig sige at ‘Tvivlen’ slet ikke fik mig fanget på samme måde som ‘Mødet’ gjorde. Men den var alligevel en virkelig god bog i sig selv, bare ikke nær så god som ‘Mødet’. Men glæder mig til at læse din anmeldelse og høre din mening, når du får den læst færdig 🙂

  1. Jeg har læst den færdig i dag, og jeg er enig. Den fangede mig aldrig helt på samme måde som “Mødet”, men det var alligevel en ret god bog i sig selv 🙂

   Min anmeldelse kommer på bloggen om to ugers tid – så kan du læse lidt mere om min præcise mening om den 🙂

  1. Det er det virkelig heller ikke – men ja, forhåbentlig kan ferie og total afslapning hjælpe lidt på det 🙂

   Åh, “Me Before You” er virkelig skøn (og hjerteskærende). Den kan du virkelig godt glæde dig til 🙂

   Mange tak! 😀

 3. Jeg er igang med ‘Specials’ af Scott Westerfeld og jeg er overraskende fanget af den – hvilket så bare gør det mere ærgerligt, at jeg snart er færdig med den..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *