Currently reading #13

Currently reading #13Jeg har haft en rimelig lang periode, hvor jeg ikke rigtig har haft lyst til at læse krimier (ja, jeg ved godt, det er svært at tro, men det er rigtigt). Men med efteråret og de mørke afteners kommen, har mit læsehumør ændret sig endnu engang. Denne gang dog måske tilbage til sådan, som den plejer at være. Jeg har nemlig fået virkelig stor lyst til at læse krimier, thrillers og gysere, og især bøger med psykologiske aspekter, står højt på min liste over bøger, jeg har lyst til at læse.

Der er dog ikke et psykologisk aspekt i den bog, jeg læser i øjeblikket. I hvert fald ikke et, som har vist sig endnu, men man kan jo aldrig vide med krimier. Til gengæld er det krimi (Alex af Pierre Lemaitre), og ud fra beskrivelsen af den, skulle det være hæsblæsende spænding med et twistet og gennemtænkt plot. Hvilket jo lyder helt perfekt, til det læsehumør jeg er i i øjeblikket.

Jeg er omkring 25% inde i bogen, og må indrømme at jeg desværre ikke synes, den er helt så spændende, som den bliver beskrevet. Det er ikke fordi, jeg som sådan finder den dårlig, men jeg krydser virkelig fingre for, at tempoet og spændingen snart stiger. Forhåbentlig er det bare fordi, at bogen endnu ikke rigtig er kommet ordentlig i gang endnu. Men nu må vi se, jeg glæder mig i hvert fald til at læse videre.

Hvad læser I i øjeblikket? Og er jeres læsning også blevet påvirket af de mørkere tider?

2 thoughts on “Currently reading #13

  1. Min læsning bliver helt sikkert påvirket af de mørkere tider! Jeg elsker at læse lidt mere dystre og også længere romaner om efteråret. Det er bare en tid til fordybelse, synes jeg?

    Derfor er jeg også lige netop nu i gang med den 1200-siders lange “Greven af Monte Cristo”. Det er smadderhyggeligt!

    1. Det er ikke fordi, jeg som sådan læser længere bøger om efteråret, man jeg kan helt sikkert godt følge dig i, at det virkelig er en tid til fordybelse. De lange efterårsaftener giver mig i hvert fald en følelse af, at jeg har meget mere tid til læsningen, men samtidig giver mørket mig også lyst til at læse lidt dybere fortællinger – som for det meste også kræver lidt mere og længere tid af mig.

      Åh, den vil jeg virkelig også gerne læse på et tidspunkt. Den virker bare lidt overvældende, når der er så mange andre bøger, som jeg også gerne vil læse 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *