#BookTubeAThon 2015: Dag 6

BTAT - Dag 6I dag er planen selvfølgelig at få læst en masse, men jeg ved også godt, at det måske ikke kommer til at ske. Dagen står dog alligevel i bøgernes tegn, da jeg tager kæresten under armen, og smutter ind på biblioteket og tømmer deres tegneserieafdeling – eller altså vi håber i hvert fald på at finde en masse godt der. 😉

Desuden skal der handles ind, og forberedes lidt indlæg til bloggen, som også godt kan komme til at tage lidt tid. Men nu må vi se; det kan også være, jeg overrasker mig selv og alligevel ender med at få læst en masse.

17.09: Okay, indrømmet! Jeg har endnu ikke læst et eneste ord i dag. Men jeg kan fortælle, at vi tog på biblioteket, og vi endte med at slæbe hele 22 materialer med hjem, hvoraf de 20 var tegneserie og to af dem var bøger; de fleste af tegneserierne blev dog lånt af min kæreste. Jeg selv kom kun hjem med fire stk. (+de to bøger), men jeg glæder mig virkelig til dem alle, og vil derfor sætte mig til at læse dem nu.

18.16: Jeg har nu læst de fire tegneserier, jeg havde lånt på biblioteket – de var nemlig ret korte og nemme allesammen (med forholdsvis lidt tekst), derfor kommer jeg heller ikke til at tælle dem med som læste bøger i dette readathon, men jeg tæller dog siderne som læste. De fire jeg læste var følgende: WE3 af Grant Morrison og Frank Quitely (102 sider), Når jeg ikke er til stede af Lars Horneman (80 sider), Hilda og trolden af Luke Pearson (34 sider) og Med nye øjne af Niklas Asker (77 sider). Det var lidt blandede læseoplevelser, men jeg er glad for at have læst dem alle.

18.36: Én af bøgerne jeg lånte tidligere var Som en tikken under huden af Camilla Wandahl, som jeg har hørt virkelig meget godt om, og derfor også har haft lyst til at læse længe. Jeg vil derfor sætte mig til at læse i den nu, mens jeg varmer pizzarester fra fryseren op til aftensmad (hvilket forresten er genial lørdagsmad!).

18.49: Pizzaen er færdig, og jeg vil nu sætte mig til at spise aftensmad. Jeg nåede dog at få læst lidt af Som en tikken under huden, og jeg nyder den virkelig, så den skal jeg helt sikkert læse lidt mere i senere.

19.47: Jeg har spist og set et afsnit Luksusfælden, og nu er det på tide at læse videre i Som en tikken under huden.

21.52: Bogen er nu læst færdig, og hvor var den altså virkelig fantastisk. Wandahl skriver virkelig smukt, og jeg elskede måden bogens historie blev fortalt på, samt hele konceptet omkring den. Det var nemlig virkelig gennemført. En meget anbefalelsesværdig bog!

22.43: Jeg har lige gjort mig klar til at gå i seng, da jeg kan mærke, at jeg nok ikke når at læse så meget mere, før jeg falder i søvn. Men jeg vil dog alligevel prøve. Derfor vil jeg nu kaste mig over det sidste af mine lån fra biblioteket, som er De døde vågner af Line Kyed Knudsen; en bog jeg også har hørt virkelig meget godt om, og glædet mig til at læse stort set siden den udkom.

23.02: Jeg kan på ingen måde holde mine øjne åbne længere, men jeg nåede da at læse 30 sider i De døde vågner, hvilket jeg synes var ret godt klaret. Desuden virker bogen virkelig spændende, så jeg glæder mig meget til at læse videre i den i morgen!

Vi ses i morgen til sidste opdatering fra dette års #Booktubeathon.

Bøger læst i alt = 7 (+noget af 2 andre).
Sider læst i alt = 2286 sider.

4 thoughts on “#BookTubeAThon 2015: Dag 6

  1. Synes virkelig det er imponerende hvor meget du når at få læst, samtidig med at du også når en masse andre ting 🙂 og så er de her opdateringer er hyggelige at læse! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *