#BookTubeAThon 2015: Dag 5

IMG_6127I dag er kæresten igen på arbejde, og jeg vil derfor endnu engang prøve at se, om jeg ikke kan få læst en god del, mens han er afsted. Jeg tager dog lige morgenen i et afslappet tempo, og får udarbejdet og sendt lidt mails afsted. Som I nok har opdaget er jeg jo pt. godt i gang med forberedelser til #Bogbloggertræf, men derudover prøver jeg også at få en virkelig fed og stor konkurrence i hus til d. 15/8, hvor jeg har fødselsdag; så der skal også lige forberedes lidt ting til denne.

11.00: Så starter der reading sprints igen, og jeg tænker det er en god måde at få startet dagens læsning på. Så nu vil jeg kaste mig over læsningen og læse lidt videre i Girl Online.

11.31: 2*10 minutters reading sprints senere, og jeg er 32 sider længere inde i Girl Online, og faktisk synes jeg, den er virkelig interessant nu. Dog har jeg lige lidt flere forberedelser til #Bogbloggertræf, der skal ordnes, og så skal jeg have finpudset mit opdateringsindlæg fra dag 4, så jeg kan få det udgivet.

12.24: Jeg må hellere få noget frokost nu, men jeg tror, jeg vil læse lidt i Girl Online mens jeg spiser. Jeg er nemlig ret nysgerrig efter at finde ud af, hvad der kommer til at ske. Desuden er jeg ret tæt på at være færdig, hvilket får det til at trække endnu mere i mig; det betyder jo endnu én bog, jeg har læst i løbet af dette readathon.

13.04: Så fik jeg læst Girl Online færdig, og jeg må indrømme, jeg er lidt i tvivl om, hvordan jeg har det med den. Den er ret sød, men jeg er ikke totalt forelsket i den; den var nok rimelig middelmådig – men jeg skal nok lige bruge et par dage på at tænke på den, før jeg skriver en anmeldelse af den. Jeg ved ikke helt, hvad jeg har lyst til at læse nu, så jeg tager nok lige en lille pause, og får skrevet et par anmeldelser af de bøger, jeg har læst de sidste par dage.

15.19: Jeg har haft MEGET svært ved at finde ud af, hvad jeg nu skulle læse. Og har egentlig mest af alt bare lallet rundt de sidste par timer. Nu vil jeg dog læse Alex + Ada: Volume 2 af Jonathan Luna og Sarah Vaughn, så jeg kan få gennemført følgende challenge: “Læs en bog uden at give slip på den”.

16.30: Så fik jeg læst Alex + Ada: Volume 2, og jeg gjorde det ud i én kør, hvilket vil sige, jeg har gennemført endnu en challenge! Selvom det ikke havde været en challenge, så havde jeg dog helt sikkert ikke kunne slippe den alligevel; den var nemlig SÅ god. Nu er jeg dog løbet ind i problemet med ikke at kunne finde ud af, hvad jeg har lyst til at læse igen..

19.51: Jeg ved stadig ikke, hvad jeg rent faktisk vil læse. Men jeg har lige fået tilsendt Lyst af Anna Bridgwater, og den er meget kort – så den snupper jeg lige, og så må jeg beslutte mig i mellemtiden.

20.33: Lyst er nu læst færdig, og jeg har stadig ikke besluttet mig for en ny bog. Så jeg sætter mig til at spille lidt med kæresten i stedet, og så må vi se, om jeg får læst mere i dag.

22.31: Jeg vil virkelig gerne nå at læse lidt mere inden, jeg går i seng. Men jeg ved stadig ikke rigtig, hvad jeg egentlig har lyst til at læse. Nu starter jeg dog på Prodigy af Marie Lu, og så må vi se, hvordan det kommer til at gå.

23.31: Præcis én time senere, og jeg er meget tæt på at falde i søvn; ikke fordi bogen er dårlig, bare fordi jeg er virkelig træt. Jeg nåede dog at læse 58 sider i Prodigy, hvilket var fint nok – og jeg tror også, jeg kommer til at læse videre i den i morgen, medmindre der pludselig er noget andet, der fanger min interesse.

Det blev altså til 302 sider i dag fordelt på fire forskellige bøger (selvom jeg dog ikke tæller Lyst som en bog her – men kun siderne fra den; hvilket også må siges at have været ret godt.

Vi ses igen i morgen til endnu en update!

Bøger læst i alt = 6 (+noget af 2 andre).
Sider læst i alt = 1811 sider.

2 thoughts on “#BookTubeAThon 2015: Dag 5

  1. Du får virkelig pløjet igennem nogle bøger i disse dage. Jeg er imponeret! Kan nærmest ikke forholde mig til det der med, ikke at kunne finde ud af, hvad jeg har lyst til at læse, men det er måske også bare fordi, jeg lige har købt en ordentlig stak med hjem fra London, og har lyst til at læse dem alle sammen på én gang haha xD

    // http://www.moonlitmadness.dk

    1. Ja, det gjorde jeg virkelig! 😀

      Haha, problemet er nok også mest, at der er så mange bøger, jeg har lyst til at læse lige NU, og så er det ret svært at vælge mellem dem 😛

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *