Bogbloggertræf 2013 #1

I lørdags stod jeg som sagt tidligt op for at vende næsen mod København, hvor jeg tilbragte dagen i selskab med 19 andre bogglade piger.

Dagen startede rigtig godt ud med en virkelig hyggelig køretur, hvor snakken gik lystigt om alt muligt. Da vi ankom til træffet, fik vi hurtigt fundet vores pladser i det virkelig fint pyntede lokale, og så var det tid til frokost. Frokosten med bestod af en rigtig god salatbar, pulled pork, oksekød og en rigtig lækker kartoffelsalat, som jeg stadig drømmer lidt om. Det hele var virkelig lækkert, og jeg tror, alle blev ret så mætte.

Herefter var det tid til at have det lidt sjovt og lære lidt flere at kende. Vi blev derfor inddelt i hold, og en god omgang bog-jeopardy blev sat i gang. Det var nogle ret kreative spørgsmål Katja havde fundet på, og jeg må indrømme, mit hold ikke var specielt gode til det. Vi endte da også med at tabe ret stort. Vi var dog så heldige, at vi alligevel fik en goodiebag med hjem, som indeholdte nogle rigtige gode ting. Indholdet af den kommer på bloggen i morgen.

Herefter gik resten af dagen med masser af hygge og bogsnak. Og et lille besøg af People’s Press, som havde et spændende projekt, de ville fortælle om, og have lidt hjælp til. Resten af dagen gik dog alt for hurtigt, og før jeg fik set mig om, sad jeg hjemme i Aalborg og ventede på en bus.

Alt i alt var det altså en rigtig hyggelig dag, og jeg skal uden tvivl med igen, hvis der bliver holdt endnu et træf. Bøger, bogsnak og søde piger er jo en helt fantastisk kombination. Og så vil jeg forresten lige undskylde de manglende billeder. Jeg hyggede mig så meget, at kameraret ikke rigtig kom op af tasken.

Til sidst skal der lige lyde en stor tak til Fabel-a.dk og Nemlig.com, som har været med til at bidrage til træffet, og har gjort den fine oppyntning og lækre frokost mulig.

De deltog: Andra, Anna, Gitte, Ida, Ingrid, Irene, Karin, Katja, Katja, Kirstine, Maja, Marie, Mathilde, Rikke, Sabina, Sabrina, Susanne, Tanja og Xenia

2 thoughts on “Bogbloggertræf 2013 #1

  1. Pingback: Nyt i reolen #14 | Boghjørnet
  2. Pingback: Bogbloggertræf 2014 | Boghjørnet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *