#Bogbloggertræf 2014

Irene, Karin, Rikke og jeg har besluttet os for at holde et bogbloggertræf i Aalborg. Træffet kommer til at foregå d. 27/9 fra kl. 12-18 i Aalborg Øst, og vi vil selvfølgelig gerne have så mange som muligt af jer med! Tilmeldingen kommer dog først lidt senere på måneden, men I bør allerede afsætte dagen!

Derudover vil vi gerne have et tema på dagen, men vi kan ikke helt blive enige, derfor har vi brug for jeres hjælp. Vi har udvalgt nogle forskellige temaer, som I kan vælge imellem. Smut over til Irene, og find afstemningen her.

Jeg håber virkelig I vil hjælpe, og at I har lyst til at tilmelde jer dagen, når tilmeldingen kommer op senere på måneden! Derudover kan i følge med på #bogbloggertræf, som er det officielle hashtag for dagen.

6 thoughts on “#Bogbloggertræf 2014

    1. Et bogbloggertræf er ganske enkelt en hyggelig dag for bogbloggere i bøgernes tegn. Du kan læse lidt om mine oplevelser, de to gange jeg har deltaget i et bogbloggertræf ved at søge på “Bogbloggertræf” på bloggen. Har lidt svært ved at forklare det 😉

  1. Hvor lyder det hyggeligt 😀 Jeg har ihvertfald noteret mig datoen, også må jeg lige tænke over det med hensyn til priser og rejsetiden. Men jeg glæder mig til at høre mere om det 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *